Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Vedrana Rudan  (Pročitano 2258 puta)
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #30 poslato: 17.04.2008. 11:43 »

A ti si se, vidim, bunio..... Jao, uvek zaboravim da sa kućnog kompa ponesem onaj spisak globalnih zaverenika, da konačno saznaš i ko vuče sve konce.

Pa posalji mi, ali kakve to veze ima sa Kalajicem?! A sto se tice mene, nisam ni stigao da se bunim jer dok mi ti nisi rekao nisam ni znao da je on fasista pa sam bio toliko zbunjen ( jer nikada nisam imao veze ni sa jednim fasistom ) da nisam reagovao. A bio sam sokiran i time sto si mi rekao za njegove knjige i tebe ( jel smes da priznas sta si rekao? ) tako da sam ostao bez teksta...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #31 poslato: 17.04.2008. 13:06 »

Pa posalji mi, ali kakve to veze ima sa Kalajicem?! A sto se tice mene, nisam ni stigao da se bunim jer dok mi ti nisi rekao nisam ni znao da je on fasista pa sam bio toliko zbunjen ( jer nikada nisam imao veze ni sa jednim fasistom ) da nisam reagovao. A bio sam sokiran i time sto si mi rekao za njegove knjige i tebe ( jel smes da priznas sta si rekao? ) tako da sam ostao bez teksta...

Ja sam prosto fasciniran tvojom nedenacifikovanošću kada nisi u stanju jednog fašistu da prepoznaš!!!  cudjenje
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #32 poslato: 19.04.2008. 11:46 »

Je l citao neko njen jucerasnji intervju za Politiku?  Jako je zanimljiv, recimo kaze ona da politicari nemaju pol. Politicar je treci pol.  osmeh
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: