srbija u srcu
Narodni mudrac

Duh bunta: +2/-3
Van mreže
|
 |
« poslato: 30.01.2008. 21:02 » |
|
...Predlazem da nam "domaci izdajnik" isposluje da nam kao pocasni i specijalni gost foruma bude Tompson ,pa da svi zajedno zapjevamo pjesme iz Jasenovca i Stare Gradiske u ovoj nedemokratskoj zemlji Srbiji...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 30.01.2008. 21:44 » |
|
ja mislim da je bolji i tompson od prosechnog srpskog chetnika i to josh iz dijaspore, ej.... pobegli iz jebene srbije da bi odande navijali za njenu zakrzhljalost, popuju o identitetu i opancima.... a druga zemlja ih hrani.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 31.01.2008. 05:12 » |
|
A možda je samo nesrećnica kojoj su neki ljudi druge nacionalnosti silovali a zatim i poklali čitavu familiju... i sada nema šta drugo da radi nego da mrzi celu tu naciju kojoj su pripadali ti krvnici i silovatelji... Moguće da je tako... i ako je tako, ja tu neću ništa više da dodam. To je bolest koja traži terapiju, lečenje. A silovatelji i ubice zaslužuju maksimalnu kaznu. Sa druge strane, ako ništa od onoga gore ne važi, onda nije potrebna terapija, već knjiga. Knjiga. I čitanje. Mnogo čitanja. A onda mišljenje. Razmišljanje. Promišljanje. I premišljenje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
srbija u srcu
Narodni mudrac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 31.01.2008. 13:10 » |
|
....ja ovde nemam toliku slobodu govora,pa onda koristim ovaj vas demokratski forum u nedemokratskoj nam zemlji Srbiji da iskazem svoje zadovoljstvo i pokusam da ubjedim javnost da Srbi nemaju svoje korijene,da Pravoslavlje ne vrijedi nista,da ko god se izjasni kao Srbin,ustvari je veliki nacionalista i sovinist itd.....da su Bosnjaci najcistiji narod,jer nemaju Turske krvi u sebi...a Srbi oni i ne znaju sta su,ni odakle poticu,ni kojim jezikom pricaju....Pa mozda je to i istina ,jer da je suprotno sigurno ti ne bi existirao u Srbiji,pogotovo ne kao zacetnik ovog ANTISRPSKOG foruma...!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 31.01.2008. 13:19 » |
|
ovo bi ti bio prosrpski forum da si prochitala par knjiga u zhivotu i da znash makar pravopis. ovako nepismenoj kritika ti je isto shto i mrzhnja. nazhalost tu ti mi ne mozhemo pomoci. imash retardirane forume srpskih patriota koji su doveli do bombardovanja i ratova sa skoro svim susednim zemljama, pa izvoli tamo prosrpski masturbiraj.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
srbija u srcu
Narodni mudrac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 31.01.2008. 13:25 » |
|
...iza tacke se pise veliko slovo,toliko o tvojoj pismenosti.... :jezik:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
srbija u srcu
Narodni mudrac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 31.01.2008. 15:09 » |
|
..provincijalac,bas si pravi provincijalac,kad forume srpskih patriota nazivas retardiranim samo zato sto su srpski.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +40/-7
Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 31.01.2008. 18:47 » |
|
Srbija u Srcu, sto se lepo ne registrujes na Storm Front, tamo bi ti bilo bas udobno.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 31.01.2008. 19:34 Morella »
|
Sačuvana
|
Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!
|
|
|
DaXa
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 31.01.2008. 20:34 » |
|
Banujte ovoga stvora... Ko 'ebe demokratiju, necemo da trpimo ovo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 31.01.2008. 20:36 » |
|
To to, svidja mi se kako razmisljas:D
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 31.01.2008. 20:40 » |
|
Srbija u Srcu, sto se lepo ne registrujes na Storm Front, tamo bi ti bilo bas udobno.
Morella, nisam ocekivao da ces lepiti ovakve etikete ljudima. Ja licno ne mislim da je Srbija u srcu naci, to nema veze sa zivotom, samo ima neke drugacije stavove i ovde postuje jer je okvirno iritiramo. Ali to ne znaci da je nacista, zamolio bih te samo da ne preuzimas tehnike pojedinih forumasa sa ovog foruma.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 31.01.2008. 20:43 » |
|
Ne lepim ljudima etikete. Ali isto tako je nekorektno da doticna dodje vamo, vredja i pritom nijedan izneseni stav nije valjano argumentovala. Ako ti se negde ne svidja onda odes a ne ostajes i vredjas ljude. Sto se tice njenih stavova, ocigledno je da nije naci ali istomisljenike bi sigurno nasla upravo na tom forumu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 31.01.2008. 20:47 » |
|
Znaci ako nije naci nema potrebe da je nazivas pripadnikom Storm Fronta nego lepo kazes - tvoje izjave su neargumentovane ( ili sta vec ).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 31.01.2008. 20:49 » |
|
Isuse Trumane sta je tebi danas..Jel je neko nazvao nacistom? Rekla sam da bi tamo pronasla istomiljenike posto su oni svi veliki patriote....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 31.01.2008. 20:55 » |
|
Isuse Trumane sta je tebi danas..Jel je neko nazvao nacistom? Rekla sam da bi tamo pronasla istomiljenike posto su oni svi veliki patriote....
Ok, da stavimo tacku na ovo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|