razorblade
Banovani korisnik

Duh bunta: +7/-6
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 10.03.2008. 02:44 » |
|
Razorblade, pa tvoja fotka zrači takvom energijom da mislim da reči nisu potrebne  , a nešto mi se čini da ti znaš reči nekih pesmica koje se meni ne sviđaju  , možda grešim, nemoj me pogrešno interpretirati i izvini , ako grešim  Ova je fotka iz vremena dok sam se brijao svaki dan  , pa...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...and they calll this a mine,...,a mine,...This is bloody tomb!!!
|
|
|
Druid
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +29/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 10.03.2008. 12:02 » |
|
@Razorblade;
Ne mislim da je upuceno meni, nemoj me krivo shvatit, ja sam pripadnik nekih novih generacija koje nisu ili ne bi trebale bit opterecene tim periodom na balkanu, samo je malo neprimjereno birat takve rijeci nakon svega, ako nista bar iz postovanja prema mrtvima, s obe dvi strane.
@Domaci Izdajnik;
Ovo s ljubavlju prema narodu treba figurativno shvatit, nije tu neka kvalitetna ljubav u pitanju, tek mlake emocije razvijene kontinuiranosti vremena zivljenja s ljudima iste loze. Tu kategoriazciju narod sam prihvatio tek iz toga sto je rijec o istoimenome topicu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Automatikk Rave-olution Jarilo
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 10.03.2008. 12:21 » |
|
Koliko u Hrvatskoj košta šibica dobre vutre (hedovi)?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 11.03.2008. 01:05 » |
|
Za momčad iz Hrvatske. Ako znate da ko u vašoj zemlji slično insistira na medijskom aktivizmu (potpuno bez interesa da zaradi) sa ciljem pomirenja onih nekada zaraćenih država sa ovih prostora, povežite me s njim ili njega sa mnom pošto je najbolji način da se pobedi lokalna ksenofobija i mržnja prema drugim narodima ili njegovim pripadnicima tako što ćete ksenofoba odvesti da vidi tog pripadnika druge nacionalnosti, da primeti da liče, da je i ovaj drugi takođe ljudsko biće, da nije sa Marsa, da nije zombi, da nije mutant ili šta četvrto, da primeti kako ga ne mrzi i kako nema razloga da se među sobom mrze.
Kad već ne uspevaju da zamisle ili apriorno zaključe da bi i onaj drugi morao da bude čovek, e da bi se mogao nazvati kasnije i navijačem, studentom ili pripadnikom neke nacionalnosti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +77/-10
Na mreži
Pol: 
Saber Rider
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 11.03.2008. 20:23 » |
|
Druid, bila sam u Zagrebu u Decembru 2007., bilo je OK, a posetila sam i Samobor, gradić je presladak. Žao mi je samo što nisam imala vremena da malo više razgledam. Tramvaji su vam stvarno vrhunski. Samobor je poznat po vinu, maslinovom ulju, smokvama i krempitama, samo se te krempite drugačije zovu na hrvatskom, kako beše, podseti me, ako znaš na šta mislim? Bilo je zabavno, jedino nisam probala te čuvene krempite, zato što sam postila u tom periodu.
Varazdin i Zagreb najlepsi gradovi..:)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 11.03.2008. 21:32 » |
|
Sta je smisao ovog topika?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
razorblade
Banovani korisnik

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 11.03.2008. 22:49 » |
|
Sta je smisao ovog topika?
Nema smisla!Nas domaci izdajnik, dokon kakav jeste, resio da se chepi Hrvatima. On ce nesto da promeni...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 12.03.2008. 03:11 » |
|
Sta je smisao ovog topika? Da pokažemo prijateljima iz Hrvatske da ovo nije samo srpski forum. A ljudima iz Srbije - koji nisu nacionalisti - da se pokažemo kao otvoreni, prevashodno za nama najbliže - Hrvate (takođe i Bošnjake, Crnogorce, Makedonce).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
razorblade
Banovani korisnik

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 12.03.2008. 09:58 » |
|
Da pokažemo prijateljima iz Hrvatske da ovo nije samo srpski forum. A ljudima iz Srbije - koji nisu nacionalisti - da se pokažemo kao otvoreni, prevashodno za nama najbliže - Hrvate (takođe i Bošnjake, Crnogorce, Makedonce).
Ovo, prvo, nije srpski forum, bar kada ti vodis glavnu rec, a ti najblize sto si srpskom etnosu, je sto ides sa Srbima istim autobusom za Nis. Ako toliko volis te, tebi najblize, sto ih ne vodis kuci, sve?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Druid
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +29/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 13.03.2008. 20:58 » |
|
Varazdin i Zagreb najlepsi gradovi..:)
Ajme sta govori, vidi se da je zenska glava... :jezik: Varazdin je dobar, ai zg, fuj... To je isto ko da ja kazem da je Beograd lijepsi od Nisa  Ne smi se za boravit na Dubrovnik, Split, Zadar, Sibenik i ostale mediteranske gradove koji su bili na udaru razlicith kultura pa stoga pored neslomljivih geografskih atributa imaju i povjesno-drustvene adute. Inace stvarno mi je glupo sta se situacija ovako razvila, nisam dosa provocirat ni izazivat neke sukobe. Vidim da nekima smeta ovaj topic pa bi zamolio Izdajnika ili tko je vec u adminnistraciji da ovo locka ili brise, moji upisi nisu presudni, ja svakako na ovu temu se vise necu oglasavat. Kad u tudoj kuci ponasaj se kao gost. p.s. Modesty, drago mi je da ti je bilo lijepo kod nas!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Automatikk Rave-olution Jarilo
|
|
|
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +77/-10
Na mreži
Pol: 
Saber Rider
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 13.03.2008. 21:01 » |
|
Aa pa znas kako, nisam bila nazalost u Dubrovniku i ostalim gradovima : ( Od Hrvatske vidoh samo Zagreb, Varazdin, Samobor, Bjelovar i okolna sela + Trakoscane :) Orjentisana sam na Zagorje i Bilogorski kraj:P Zovi u goste sta da ti kazem:D
Ps. Nista ti ne brini za ove sto im smeta, oni su iovako u prolazu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 13.03.2008. 21:16 » |
|
Inace stvarno mi je glupo sta se situacija ovako razvila, nisam dosa provocirat ni izazivat neke sukobe. Vidim da nekima smeta ovaj topic pa bi zamolio Izdajnika ili tko je vec u adminnistraciji da ovo locka ili brise, moji upisi nisu presudni, ja svakako na ovu temu se vise necu oglasavat. Kad u tudoj kuci ponasaj se kao gost. Prijatelju, ne brini ti za ove mrzitelje i ono što govore. Meni su svašta kazali u ovo nekoliko dana, pa sam tek jednog banovao na desetak dana. Ako zatreba, banovaćemo i ostale mrzitelje. Ovo je forum za sve koji govore srpskim, hrvatskim, bosanskim, crnogorskim, pa i makedonskim jezikom. A vidim da smo i ideološki bliski tako da se ne sekiraj. Meni bi baš bilo drago da se ova tema naročito razvije. Ne obraćaj pažnju na ove traumirane.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
razorblade
Banovani korisnik

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 14.03.2008. 00:09 » |
|
Prijatelju, ne brini ti za ove mrzitelje i ono što govore. Meni su svašta kazali u ovo nekoliko dana, pa sam tek jednog banovao na desetak dana. Ako zatreba, banovaćemo i ostale mrzitelje. Ovo je forum za sve koji govore srpskim, hrvatskim, bosanskim, crnogorskim, pa i makedonskim jezikom. A vidim da smo i ideološki bliski tako da se ne sekiraj. Meni bi baš bilo drago da se ova tema naročito razvije.
Ne obraćaj pažnju na ove traumirane.
A da mi tebe iselimo u Hrvatsku, da se druzis sa prijateljima? Kamion u Rimskoj i pet minuta za put bez povratka???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Branko
Građanin

Duh bunta: +12/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 14.03.2008. 00:57 » |
|
Neki ljudi čeznu za neprijateljima... Kad nemaju neprijatelje osećaju se prazno i nesrećno. Zato i kad ih nema, oni se trude da ih stvore.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
robexx
Sumnjiv tip
Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 19.03.2008. 15:09 » |
|
 da,krasna zemlja,ljude koji su prvi bili na crti diskriminiraju na način da im djeca imaju problema u upisu na fax...ŽALOSNO!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|