Sredili smo ovo sa gledanjem profila (zaboravio sam da obezbedim tu mogućnost... ili sam je ukinuo pošto su nas posetili oni "SrBski Navijači"). No, vratimo se sada na raspravu, da ne šaljemo sve ove poruke u Pričaonicu, tj. slobodan chat.
Dakle, tema je - Hrvatska. Jesu li dobrodošli građani drugih zemalja, posebno ovi iz bivših YU republika, i koje su prednosti te zemlje. Naime, zašto bi trebalo da se neko odluči da ode u Hrvatsku, pre nego li u Crnu Goru, Grčku ili recimo Tursku, Bugarsku, itd.
da li su dobrodošli građani drugih zemalja bivše Yu u Hr??
To je krajnje mistični doživljaj? Ne mislim da netko osim financijskog razloga bi bio zainteresiran doći ovdje.. Ili pak osim neke tzv fatalne ljubavi netko bi trebao doći živjetiu hr , kao recimo netko iz Hr u pa hajde recimo u Takovo?? ili Leskovac..
Hm leskovac, ?? mjau mjau paprike ajvari,, zgodne srpkinjice mjau mjau..
Ili pak ako bi bio predsjednik dakle diša podružnice neke firme u Crnoj Gori ili tako to..
Inače uopće ne sumnjam da če u narednom periodu biti selidbe visokokvalificiranih ljudi iz istočnih država ka Hr,, Jednostavno to je nužno zlo.. Baš tako nužno zlo...
Prednosti Hrvatske naspram nekih susjednih zemalja (isključujem Sloveniju).. U krupno rečeno: Riješeno nacionalno pitanje, Trebalo bi prva od preostalih država ući u EU. Ipak rastuća stopa BDP-a, financijska sigurnost u gabaritima ipak solidnim..
Lijepota i dsuosjećajnost ne ulaze u realne kategorije ocjenjivanja..
Ipak jedan austrougarski štih odnosa prema obvezama i poslu.( čak i dalmacija preuzima regule ponašanja)
jednostavno, držvava koja ako puno ne iskazuješ čudne zahtjeve i prihvatiš pravila ponašanja osigurava ti kakvu takvu egzistenciju..