Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Dobrodosli u Hrvatsku  (Pročitano 5226 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
ZileZilet
Gradjanin
*

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #75 poslato: 21.06.2008. 17:35 »

Obrati se D.I.-u. Naime, on je Savjet Bezbjednosti foruma...on djeli nazocne na forumu na Civilizirane i Barbare....
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
...creatrix...
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +46/-31
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

...zmija vijoglava...

« Odgovor #76 poslato: 21.06.2008. 17:38 »

@kemicar,  aplauz bulzaj

dopadas mi se... blentav si... takvih nam treba jos...  :)

elem, treba da se umilis Izdajniku... kao ja...  Zelenko
Sačuvana

steram onom ko mi da minus
kemičar
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +6/-9
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: 21.06.2008. 17:45 »

halo Baby pa naravno da ti se dopadam, to je samo dokaz da u tebi čuči potentna  fucking ždrijebica, koja ima snage volje, a što je najvažnije motiva dokazati da je pohotna i željna dodira extaze..

Dobro, dobro idem sda na rođendan,, gladan sam,, možda baby okrenem nešto večeras, pa ako me taj okorjeli izdajnik omogući pp opišem ti sve kako je bilo.. ono znaš ( po balkanski koliko puta, poze i sl)

bay bay srčeko pusa
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: 21.06.2008. 17:55 »

Sredili smo ovo sa gledanjem profila (zaboravio sam da obezbedim tu mogućnost... ili sam je ukinuo pošto su nas posetili oni "SrBski Navijači"). No, vratimo se sada na raspravu, da ne šaljemo sve ove poruke u Pričaonicu, tj. slobodan chat.

Dakle, tema je - Hrvatska. Jesu li dobrodošli građani drugih zemalja, posebno ovi iz bivših YU republika, i koje su prednosti te zemlje. Naime, zašto bi trebalo da se neko odluči da ode u Hrvatsku, pre nego li u Crnu Goru, Grčku ili recimo Tursku, Bugarsku, itd.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
...creatrix...
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +46/-31
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

...zmija vijoglava...

« Odgovor #79 poslato: 22.06.2008. 15:17 »

halo Baby pa naravno da ti se dopadam, to je samo dokaz da u tebi čuči potentna  fucking ždrijebica, koja ima snage volje, a što je najvažnije motiva dokazati da je pohotna i željna dodira extaze..

Dobro, dobro idem sda na rođendan,, gladan sam,, možda baby okrenem nešto večeras, pa ako me taj okorjeli izdajnik omogući pp opišem ti sve kako je bilo.. ono znaš ( po balkanski koliko puta, poze i sl)

bay bay srčeko pusa

smejanje

I'm boiling with anticipation
Sačuvana

steram onom ko mi da minus
kemičar
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: 22.06.2008. 17:40 »

Sredili smo ovo sa gledanjem profila (zaboravio sam da obezbedim tu mogućnost... ili sam je ukinuo pošto su nas posetili oni "SrBski Navijači"). No, vratimo se sada na raspravu, da ne šaljemo sve ove poruke u Pričaonicu, tj. slobodan chat.

Dakle, tema je - Hrvatska. Jesu li dobrodošli građani drugih zemalja, posebno ovi iz bivših YU republika, i koje su prednosti te zemlje. Naime, zašto bi trebalo da se neko odluči da ode u Hrvatsku, pre nego li u Crnu Goru, Grčku ili recimo Tursku, Bugarsku, itd.

da li su dobrodošli građani drugih zemalja bivše Yu u Hr??
To je krajnje mistični doživljaj? Ne mislim da  netko osim financijskog razloga bi bio zainteresiran doći ovdje.. Ili pak osim neke tzv fatalne ljubavi netko bi trebao doći živjetiu hr , kao recimo netko iz Hr u  pa hajde recimo u Takovo?? ili  Leskovac..
Hm leskovac, ?? mjau mjau paprike ajvari,, zgodne srpkinjice mjau mjau..

Ili pak ako bi bio predsjednik dakle diša podružnice neke firme u Crnoj Gori ili tako to..

Inače uopće ne sumnjam da če u narednom periodu biti selidbe visokokvalificiranih ljudi iz istočnih država ka Hr,, Jednostavno to je nužno zlo.. Baš tako nužno zlo...

Prednosti Hrvatske naspram nekih susjednih zemalja (isključujem Sloveniju).. U krupno rečeno: Riješeno nacionalno pitanje, Trebalo bi prva od preostalih država ući u EU. Ipak rastuća stopa BDP-a, financijska sigurnost u gabaritima ipak solidnim..
Lijepota i dsuosjećajnost ne ulaze u realne kategorije ocjenjivanja..
Ipak jedan austrougarski štih odnosa prema obvezama i poslu.( čak i dalmacija preuzima regule ponašanja)
jednostavno, držvava koja ako puno ne iskazuješ čudne zahtjeve i prihvatiš pravila ponašanja osigurava ti kakvu takvu egzistenciju..
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #81 poslato: 24.06.2008. 13:19 »

Kemićaru rujni, piješ li rujna vina?
Uzgred jesi li bio na Mensonovom koncertu? Držim da je to bio veći događaj za Hrvatsku od Tompsonovog koncerta.....
Sačuvana

peMzije mladima!
kemičar
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: 24.06.2008. 14:35 »

Kemićaru rujni, piješ li rujna vina?
Uzgred jesi li bio na Mensonovom koncertu? Držim da je to bio veći događaj za Hrvatsku od Tompsonovog koncerta.....
ma nisam ,  ne educiram se na takvim kulturnim manifestacijama.
kakva ti je ovo tu ompadina?? Nešto su mnogo napeti, umjesto da ljubuju , pričaju neke priče  koje mi nisu ni u peti.. Gdje im je bunt, onaj mladelački da sanjare o  lijepotama poroka..
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: 24.06.2008. 15:09 »

Ovaj forum je neka vrsta web sanatorijuma koji služi za denacifikaciju mladih nacista i nacistkinja koji onda budu navučeni na poroke globalizacije i neoliberalizma. Počnu da kupuju slovenačke proizvode po slovenačkim hipermarketima i apliciraju za članstvo u nevladinoj udruzi za preispitivanje tekovina sveopće prošlosti. Ima li toga u Hrvatskoj?
Sačuvana

peMzije mladima!
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: 24.06.2008. 15:15 »

Iako se nadam i pretpostavljam da je odgovor potvrdan (ne od strane bilo koga ovde prisutnih, nego da zaista jest tako)...

Ovaj forum je neka vrsta web sanatorijuma koji služi za denacifikaciju mladih nacista i nacistkinja koji onda budu navučeni na poroke globalizacije i neoliberalizma. Počnu da kupuju slovenačke proizvode po slovenačkim hipermarketima i apliciraju za članstvo u nevladinoj udruzi za preispitivanje tekovina sveopće prošlosti. Ima li toga u Hrvatskoj?

...  aplauz frajer
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
kemičar
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: 24.06.2008. 20:36 »

vjerojatno ima.. međutim godine čine svoje..ipak mi je slađe uz gemište( to je ono minerala i vinčeko) trabunjati okolo o prošlosti , rocku, i tako to.. nezanimljivo mi je davati neki obol tekućim izvijenicama stvarnosti: nemam volje, malo sjedim, mumljam si u bradu, znam pogledati tu i tamo koju zabranjenu ženu( ono od frienda) i namještam si po koju dlaku na tikvi..
Inače zgodan sam ti druže, samo nekako  sve više samo ja vjerujem u to,,. ma opće blagostanje kad tikažem..

Koji pokreti, pa ne gledam nlade žene ,, granica mi je 30 i više.. Ja ja imam sa mladim babama spikati?? O vremenskoj prognozi i krpicama..
Hibernacija je patetika a mi u ranoj krizi srednjih godina je doživljamo kao pravilo a ne iznimku.. Puf puf,,
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: 25.06.2008. 08:27 »

Kakvi su po tebi odnosi muškaraca i žena u Hrvatskoj? Ima li tu razlike po regijama? U čemu je razlika između MILF-ova u Rijeci od onih recimo u Osijeku?
Sačuvana

peMzije mladima!
Druid
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-3
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: 25.06.2008. 15:56 »

Mi Hrvati tezimo individualno-vatikanskoj autenticnosti, tako ova podla, americka, nemoralna i nadsve zlonamjerna kratica "MILF" nailazi na prekrasno jezicnu, predzide-krscanstveno osmisljenu zamjenicu "MKBVJ".
Sačuvana

...76,77, vratit ce se opet, 78,79...
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: 25.06.2008. 16:49 »

Glede MKBVJ-a već osećam ukrudbu nježnika....
Sačuvana

peMzije mladima!
kemičar
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: 25.06.2008. 17:31 »

Glede MKBVJ-a već osećam ukrudbu nježnika....

pustimo očevei majke..

naravno imam kao i u svakoj zemlji oblasti koji nemaju isti stupanj razvoja. Međutim tuo nema uopće neke veze glede pojedinih aktivnosti.. Fucking recimo u istriu ili pak  u zagrebu  pa ako baš hoćeš i u osjeku  ima  istu nakanu, međutim može se postaviti pitanje da li se radi iz istih pobuda. Dobro dobro.. stanjanje  i mumljanje je valjda isto ( mala je tu razlika) ali hajmo ovako .. da li se ona slobodna žena u istri daje muškarcu   iz razloga što to tako mora biti ili ga hoće iskoristiti kao sexualni objekt.. Ili pak neka dama iz ravne nam i nikad pokorene Slavonije svom bećaru  daje uvijete  prilikom tarabanja u nekom kukuruzštu..
 ne znam.. Inače moram priznati da me je uvijek interesilalo kako je bambusanje negdje tamo kod Valjeva ( čisto) da li postoji koji fukodrom gdje se odbacuju kurtoni onako ispiunjeni od vremena prozirnom i smrdljivom tekućinom na koje se skupljaju insekti i mravi,, ili pak hajde recimo U nišu .. gdje se tamo mladi i stari praše.. da li prolaziu shema , ono u autu , zamagljeni prozori, amortizeri pate ili se u Nišu ljudi bambusaju iza grmlja  blizu ceste dok ljudi prolaze..
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: