Stranice: [1] 2   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: O orgazmu, zenskoj seksualnosti i krokodilima  (Pročitano 2128 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Van mreže Van mreže

« poslato: 31.03.2007. 14:49 »

Podstaknut da započnem ovu temu bio sam još prilikom kad nam je drugarica Bosanka (oni drugari sa Govnarice znaju o kome je reč) kazala kako je prava srećnica ona devojka koja može lako doživeti orgazam. Preko tog sam prošao isprva sasvim nespretno, misleći u sebi: Dobro, moguće je da neka doživi to jače, neka slabije, neka lakše, neka teže, pa šta s tim? I nastavili da govorimo o nekim drugim stvarima, za nas mužjake - o suptilnijim stvarima.

No, juče, kad je gospa Bosanka ponovo spomenula tu stvar, ja shvatim da je možda u tom ono nerazumevanje odnosa između mužjaka i ženki. Naime, shvatih da je za nas muške seksualni odnos uglavnom za sve jednakog kvaliteta. Meni, konkretno, ne znači ništa, pa kontam da to važi za sve mužjake, i da zato tipovi i jure uvek za novim iskustvima kako bi kvalitet nadomestili kvantitetom.

Žena, međutim, kako izgleda, za tom jurnjavom nema neke potrebe, i to ne zato što uvek može naći nekog sa ulice koji bi penetrirao alatkom (poentirao), neg zato što u stvari za nju taj čin predstavlja mnogo veće zadovoljstvo nego muškarcu. No, pošto je gospa onom prilikom kazala da ima problem doživeti orgazam, shvatih da je kod žena mogućnost tih doživljaja subjektivna stvar, i da ne znači isto za svaku ženu. Mišljenje je onda krenulo u ovom pravcu: Dobro, ak je tako, onda bismo mogli da očekujemo da ona koja seksaulni čin doživljava intenzivnije uloži više upravo u seks, dakle, u konkretne kontakte sa mužjacima; s druge strane, ona koja ovaj čin doživljava kao nešto neznatno, trebalo bi očekivati da uloži više u emocije, intelekt, suptilne muško-ženske odnose.

I još uvek držim da stvari tako stoje.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
maelstrom
Gradjanin
*

Duh bunta: +27/-4
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

ocean pospremljen u kutije

« Odgovor #1 poslato: 31.03.2007. 18:03 »

Eto, sad ti generaliziraš. Fiziološki, istina, žene mnogo više uživaju u seksu nego muškarci, ali žene se mnogo teže prepuštaju čistoj uzurpaciji tjelesnošću. Mnoge žene čak i u seksu ne mogu potpuno sva svoja čula usmjeriti k užitku, već bježe u mislima, odsutne su. To je uglavnom žensko obilježje. I zato su, unatoč fiziološkim predispozicijama, često nesklone uživati u seksu.

I sa mnom je to problem, što loše kanaliziram svoju energiju, pa također ne uživam u seksu koliko bi trebao, te se katkad moram potruditi za orgazam. Još sam mlad i dobro 'prokrvljen', znam, ali upravo taj psihološki moment zabrinjava. To žensko obilježje na mene se namjerilo, što je dokaz da se bilo kakva konačna muško-ženska generalizacija ne isplati. Zasad to pripisujem činjenici da nisam bio ni s jednom ženom koju sam iskreno želio, a lošu kanalizaciju energije pokušat ću otkloniti meditacijom. Indijci imaju tantre.

Mislim da je u seksu glavni problem upravo to kanaliziranje energije i loša seksualna intuicija zbog koje ne prepoznajemo govor tijela druge osobe, ali kad bi se ta energija požude ispravno usmjerila, uz otklanjanje svih primisli, siguran sam da bi seks za obje strane bio jednako vrijedno iskustvo, ugodno kroz čitavo svoje trajanje, a ne kroz tek nekoliko isforsiranih sekundi orgazma.
Sačuvana

Lanci na rešetkama,
zid te od sveta deli -:
spasao si se, samo
k o g a  si spasao, je li?
Lvzifer
Gradjanin
*

Duh bunta: +15/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 31.03.2007. 18:19 »

Eto, sad ti generaliziraš. Fiziološki, istina, žene mnogo više uživaju u seksu nego muškarci, ali žene se mnogo teže prepuštaju čistoj uzurpaciji tjelesnošću. Mnoge žene čak i u seksu ne mogu potpuno sva svoja čula usmjeriti k užitku, već bježe u mislima, odsutne su. To je uglavnom žensko obilježje. I zato su, unatoč fiziološkim predispozicijama, često nesklone uživati u seksu.
samo da dodam:
Mi imamo vecu potrebu za sexom. Ribe nemaju bash obicaj da im se dize kad vide interesatnog lika dok nama kite rastu samo tako kad vidimo dobru ribu. Mislim da treba da budemo ljubomorni na svinje, njihovi orgazmi traju po 30 minuta.
I sa mnom je to problem, što loše kanaliziram svoju energiju, pa također ne uživam u seksu koliko bi trebao, te se katkad moram potruditi za orgazam. Još sam mlad i dobro 'prokrvljen', znam, ali upravo taj psihološki moment zabrinjava. To žensko obilježje na mene se namjerilo, što je dokaz da se bilo kakva konačna muško-ženska generalizacija ne isplati. Zasad to pripisujem činjenici da nisam bio ni s jednom ženom koju sam iskreno želio, a lošu kanalizaciju energije pokušat ću otkloniti meditacijom. Indijci imaju tantre.

Mislim da je u seksu glavni problem upravo to kanaliziranje energije i loša seksualna intuicija zbog koje ne prepoznajemo govor tijela druge osobe, ali kad bi se ta energija požude ispravno usmjerila, uz otklanjanje svih primisli, siguran sam da bi seks za obje strane bio jednako vrijedno iskustvo, ugodno kroz čitavo svoje trajanje, a ne kroz tek nekoliko isforsiranih sekundi orgazma.

To o kanaliziranju energije zavisi od charki i samoj "energetskoj negi" tvog tela. Sam si spomenuo tantru i tantricki sex. Da slazem se "energija" je jedna od kljucnih stavki.
Sačuvana

Some people think they think but they are not really thinking  so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
maelstrom
Gradjanin
*

Duh bunta: +27/-4
Van mreže Van mreže

ocean pospremljen u kutije

« Odgovor #3 poslato: 31.03.2007. 18:54 »

Ne možeš reći da kvaliteta ženske osjetilnosti nadomješta kvantitetu potrebe za seksom. Svi znamo kako je sa užitkom: što ga je više, to bolje. Ne diže se ni nama, barem ne meni, pri samom pogledu na neku zgodnu žensku, više je to neka unutarnja naklonost, toplina oko srca, ali mi imamo cilj i stoga promptno djelujemo, makar objavom svoje naklonosti prema 'ribi' nekom drugu ili samom sebi u skladu sa mačo-postupanjima prvog plana svijesti dok smo izloženi (u društvu). Sve je to u skladu s tim da su muškarci djelujući spol i da mi prilazimo ženama, a one su pasivne. Ali to da više želimo i trebamo seks od žena, to ne stoji. Žene se samo bolje kontroliraju, bolje manipuliraju, no požuda je uvijek tu.
Sačuvana

Lanci na rešetkama,
zid te od sveta deli -:
spasao si se, samo
k o g a  si spasao, je li?
Lvzifer
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 31.03.2007. 19:34 »

Ne diže se ni nama, barem ne meni, pri samom pogledu na neku zgodnu žensku, više je to neka unutarnja naklonost, toplina oko srca.

Da nisi frigidan.  :(

salu nastranu. Ne znam nisam previse razmisljao o materiji. Odgovoricu ti ako budem imao sta da kazem, ne bih da iznosim neki jasno izgradjen stav pre nego sto ga izgradim.  U sustini jebem retko ali zato lose pa problema takve vrste nisam imao.
Sačuvana

Some people think they think but they are not really thinking  so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
Odradek
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-7
Van mreže Van mreže

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #5 poslato: 31.03.2007. 20:56 »

Naime, shvatih da je za nas muške seksualni odnos uglavnom za sve jednakog kvaliteta.

G.K, bez uvrede, ali ovo je totalno pogresno. Pa molim vas, pokusajte da onanisete uz pomoc vazelina [ili nekog drugog lubrikanta, nebitno je] i "na suvo", pa vidite razliku. Cak ni kolicina ejakulata nije uvek ista, vec je srazmerna zadovoljstvu [bar je tako sa mnom slucaj, ispravite me ako gresim].

Mislim da treba da budemo ljubomorni na svinje, njihovi orgazmi traju po 30 minuta.

Haha, 30 minuta  Zelenko? Pa jedan orgazam, bilo da je kod muskarca ili zene, ne traje vise od jedng kijanja. Orgazam je valjda samo onaj jedan momenat vrhunca, moguce da si pobrkao nesto :).
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
Lvzifer
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 31.03.2007. 21:49 »

Haha, 30 minuta  Zelenko? Pa jedan orgazam, bilo da je kod muskarca ili zene, ne traje vise od jedng kijanja. Orgazam je valjda samo onaj jedan momenat vrhunca, moguce da si pobrkao nesto :).

Ja tako cuo, ako lagali mene ja lazem vas. Jebu se 45 minuta to znam... a cuo sam da im orgazam TRAJE 30! zamisli da se 30 minuta izlezavas u blatu i svrshavas :DDD
Sačuvana

Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #7 poslato: 01.04.2007. 12:56 »

Ne možeš reći da kvaliteta ženske osjetilnosti nadomješta kvantitetu potrebe za seksom. Svi znamo kako je sa užitkom: što ga je više, to bolje. Ne diže se ni nama, barem ne meni, pri samom pogledu na neku zgodnu žensku, više je to neka unutarnja naklonost, toplina oko srca, ali mi imamo cilj i stoga promptno djelujemo, makar objavom svoje naklonosti prema 'ribi' nekom drugu ili samom sebi u skladu sa mačo-postupanjima prvog plana svijesti dok smo izloženi (u društvu). Sve je to u skladu s tim da su muškarci djelujući spol i da mi prilazimo ženama, a one su pasivne. Ali to da više želimo i trebamo seks od žena, to ne stoji. Žene se samo bolje kontroliraju, bolje manipuliraju, no požuda je uvijek tu.

Nisam nameravao nesto posebno ucestvovati u ovoj temi, ali ceo pasus potpuno odgovara mojim mislima, pogotovu ovo zadebljano. Ne dize se ni meni bas bukvalno kad vidim neku lepoticu i zgodnu devojku (makar ne u vecini slucajeva ), ali prosto osetis tu toplinu, ja bih cak i rekao - osetis se zivim. Vozis se busom, smoren si, udje neka lepa devojka, naravno skrene ti paznju i probudi u tebi to nesto i nekako se osetis zivim i zivotnim. Neka energija...makar je tako kod mene. I zene zele sex, ali makar za vecinu njih je potrebno da budu prvo unutrasnje ispunjene, emotivno. I naravno da i zene imaju pozudu, to se recimo najbolje primecuje kad na faxu krenu da komentarisu nekog mladog asistenta ili nekog momka iz grada, tada mi cak deluju i pozudnije od nas muskaraca koji to izrazavao pre svega (vulgarnim) recima, kod njih je to drugacije, ali se verovatno i u njima zbovaju neki hemijski procesi.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 01.04.2007. 13:13 »

Taj kome se diže pri pogledu na neku devojku koja mu se čini lepom mora biti više animalan nego humanoidan. A ove kojima je toplo oko srca pitao bih šta je lepo kod te devojke (Maelstrom će opet otići u temu o opšte lepom, što nije ni blizu onom - lepa devojka ili lep mladić). Mene uglavnom doterane i uredne devojke asociraju na promiskuitet, tak da mi je mučno kad vidim neku "sex bombu" u gradu, a da je moram gledati duže (npr. u autobusu ako se postavi pred mnom). Međutim, moram priznati da mi je toplo oko srca ako vidim neku koja svojim izgledom prevazilazi ono sexualno i transcendira do devojka koja je oličenje intelekta. Uz pogled ka takvoj devojci mogu da se odmorim i da mi bude prijatno.
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Duh bunta: +74/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 01.04.2007. 13:28 »

Vi drkarosi, uzmite jednu kafenu kasicicu i u nj prospite svoje blagosiljano mlijeko. Ako ispunite kasicicu to znaci da zadovoljavate kriterijum prosecnog ejakulata. Ako pak krene da se razliva na sve strane, onda vam moze pozavideti i najvrednija krava.
Kad zadovoljavate svoje animalne porive, o drkaroska bando, poslusajte g. Nihlista, on zna sta govori. I nabijte jednu kobasicu u rektuum. Najbolje onu kranjsku. Hahaha, o, e.
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #10 poslato: 01.04.2007. 13:38 »

Izdajnice, evo kako ti je kod mene - to sto osetim ne vazi za svaku devojku za koju bi se moglo reci da je lepa/zgodna. Prosto postoje neke crte koje me privlace, mozda ne bih ni znao kako da ih opisem. Ne izazivaju sve tu toplinu...Moguce da jeste animalno, podsvesno, ali ne mislim da se toga treba stideti ako je u granicama normalnosti. To postoji u vecini ljudi, ako guras pod tepih moze da dodje i do poremecaja. Nije valjda da te nikada nije privukao lep osmeh neke devojke, a da je i ne poznajes?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 17.04.2007. 06:56 »

U principu smeh kod devojaka koje ne poznajem, a da je upućen meni, obično protumačim kao ruganje ili devojke samoj sebi, ili meni. Ne volim tako bezličan smeh, smeh koji nema nikakvih razloga. Ne volim ono što je bez razloga. Dakle, pitao bih je najradije "Šta je smešno?", mada imam utisak da bi to ispalo totalno apsurdno i da bi momentalno devojka promenila izraz lica.

Ali sviđa mi se taj kliše stav o smejanju i smejuljanju devojaka koje nemaju pojma o prolazniku, ali im biva simpatičan u prolazu. Liče na one tetke i teče koji se smeškaju pred TV kamerama, misleći da tako izgledaju prijatnije za gledaoce. Međutim, tako zadobijaju neki morbidan izraz lica, nešto neljudsko iz njih izvire, sasvim neprirodno.

No, udaljili smo se od krokodila...
Sačuvana

Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #12 poslato: 17.04.2007. 11:35 »

To zensko kikotanje je vrlo zanimljiva stvar. Isprva bi mi bilo neprijatno pri pomisli da se odnosi na mene, ali onda pomislim - ma bolje i to nego da su ravnodusne, da se ponasaju kao da ne postojim ( a bilo je i toga ). Ovako makar imas sanse da pokrenes neku stvar...
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 17.04.2007. 16:03 »

Trumane, ti kao član foruma Dame Biraju pao si u mojim očima.... Jel si to tamo naučio? Sram te bilo. Nudiš se tamo kao parče mesa da te one kurvice startuju, da te uče kako se radi lizanje i sl...... Ah, dekadenzzija igitur! I posle kriv Le Pen što kara bez kondoma u osamdesetoj!
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #14 poslato: 17.04.2007. 19:49 »

Pao sam u tvojim ocima? Odusevljen sam! Evo ti jedan "duh bunta"...
Sačuvana

Stranice: [1] 2   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: