Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 37   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Domaci Izdajnik  (Pročitano 25777 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +121/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #120 poslato: 23.01.2008. 12:34 »

Mogu ja i da ne kenjam, ako se to od mene traži. Čudno kako je čovek sposoban na sve kad nema baš ništa da izgubi. Sad razumem one ljude koji bi da idu da ratuju za Kosovo, Tadžikistan, Tanzaniju, Veliku Srbiju itd.

Znači kod tebe ne može, Klaud Penetratoru?

Evo može kod mene, samo se najavi do deset dana unapred, da obezbedim droge i kurve.
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: 23.01.2008. 13:36 »

Slažem se sa Fr1ck-om.

Stojane, hvala ti, ali ne bih rekao da si ozbiljan, jer da jesi, da stvarno prihvataš nesrećnike i dovodiš im ..., bio bi poznat u Srbiji kao veliki domaći dobrotvor.

Inače, evo razmišljam da se iz grozne situacije vadim alternativno pišući neki roman. Videćemo da li će to pomoći. Imam u glavi situaciju iz filma Quills, i markiza koji se oslobađa pakla u glavi tako što mora da ga stavi na papir.
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: 23.01.2008. 15:49 »

Kad se budeš nakanio da dođeš u Beograd, ti se javi, pa ćemo da vidimo.... Očekujem isto i kad ja dolazim u Niš, ako bog da....
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: 23.01.2008. 15:55 »

Nema problema. Ja ionako često idem kući (u Brzi Brod), tako da mi stan ostaje prazan. Ali da li mogu da dovedem ono žensko meso... to je već mnogo teže pitanje. Mislim da se g. Daxa bavi tim stvarima, ugovarao je on nešto baš za Niš... ali se ova mlada gospoda uplašila grupnjaka... Plaćanje nije problem... tražila nekih 1000 dinara (jeftin ovaj Niš, a?). A mlado meso, mo'š mislit!

Inače, kada se budem otisnuo u svet (Srbiju), prvo ću ići kod oca u Zrenjanin, da vidim njegovu novu ženu i dve nasleđene ćerke. Čistokrvne Mađarice (verovatno ću i njih morati najpre da denacifikujem...)...
Sačuvana

Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #124 poslato: 23.01.2008. 22:26 »

Kreni da pises, to ti je dobra ideja...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #125 poslato: 24.01.2008. 12:39 »

Čistokrvne Mađarice (verovatno ću i njih morati najpre da ..)...

Tako mlade a već Mađarice..... ruka mi drhti nad tastaturom...

Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: 08.02.2008. 04:31 »

Vidite sada... gospodo, drugari... nosorozi i slonovi. Dobio sam ponudu da radim u nekoj fotokopirnici dok ne završim fakultet (nadam se za par meseci da će biti gotovo). Motiv zaposlenja bio bi da racionalnije potrošim vreme, i usput zaradim koji dinar. U stvari, evo kako stvari stoje. Ja bih tamo verovatno imao vremena da nešto još i pročitam, pošto nije to baš neka prometna fotokopirnica, a čini mi se da je prilično prostrana. Takođe, postoji mogućnost da se zaposlim i u njoj radim tek na računaru (ne znam kakvo je to radno mesto i o čemu se tu radi), što će mi ostaviti mogućnost i da pišem dosta na forumu, a to ionako radim (samo što bih sada za to vreme dobijao i novac, kao da sam zaposlen). Šta mislite o tome? Vredi li da se ponižavam radeći takvu vrstu posla za neki sitan novac (ne verujem da bi mi dali više od 15.000 dinara mesečno)? Vredi li sa nekog aspekta?

Šta biste vi uradili kad biste imali sličnu situaciju: apsolvent (već godinu ili dve dana), bez nekog posebnog dnevnog zadatka sem što bi trebalo da sprema ona dva preostala ispita, bez nešto mnogo prijatelja kojima bi nedostajao... bez neke naročite radosti dok je sam u stanu... Dakle, vredi li?

Uzgred, lično ne osećam ništa. Niti sam za varijantu zaposlenja, niti protiv nje.

PS: Možda bih mogao za dva meseca da zaradim čak i za štampanje narednog broja Zapada, što bi bilo stvarno fenomenalno. I još jednom: dakle?
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: 08.02.2008. 10:10 »

Prihvati posao. Lakše se razmišlja o promeni posla ili o nekom drugom, boljem poslu, ako već imaš posao nego ako nemaš. Uostalom, ako ti bude nepodnošljivo uvek možeš da daš otkaz.
Sačuvana

Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #128 poslato: 08.02.2008. 10:14 »

Prihvati, mozes da imas samo koristi od toga ( makar samo materijalne...).
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +55/-1011
Van mreže Van mreže

« Odgovor #129 poslato: 08.02.2008. 11:38 »

josh jedna izdaja u nizu....
Sačuvana
DramatisPersonae
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +38/-11
Van mreže Van mreže

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #130 poslato: 08.02.2008. 12:06 »

mislim da nema nishta ponizavajuce raditi u fotokopirnici.
U stvari mislim da nema nishta ponizavajuce raditi bilo kakav posao.
Sačuvana

The howling shriek of death in your eyes
The whole court and the beast enter your room
The gold will turn to rust
Your empire follows you into your tomb

The wraiths of night caress
And whisper softly now, "We are the dead"
They bear your life away
They tear your heart in two
They've taken the queen

To some better place, so they think
marshalka
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: 08.02.2008. 14:12 »

Po meni je nekako vise sramota ne hteti raditi nego raditi bilo koji posao.... Setih se oprostajnog govora jedne nastavnice na maloj maturi,kada je rekla "Svi cete vi krenuti razlicitim putevima.... Ali znajte, cak i ako postanete cistaci ulica, budite najbolji cistaci ulica na svetu..." Naravno da su na kaseti isekli taj deo, bilo je to nekako zatucano vreme, nisu se dozvoljavali ovakvi motivisuci govori Zvrko
Sačuvana
FinalCutNow
Libertarijanac

Duh bunta: +28/-32
Van mreže Van mreže

FILiUS DEI

« Odgovor #132 poslato: 08.02.2008. 14:18 »

Izdajniče, ako odbiješ taj posao preporuči mene. Ionako treba da se vraċam u Niš. Nije malo 15 000.
Sačuvana

Dete je otac deteta
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #133 poslato: 08.02.2008. 14:21 »

Ok, mada nemam pojma trenutno kakva je plata. Samo pretpostavljam da je ovakva. Tek ću da proverim.

Hvala svima na reči o ovoj stvari. Shvatam sada da je debilno kazati da je sramno raditi neki posao, čak bilo koji. To je nešto što mi nije padalo do sada na pamet, a zaista ste u pravu.
Sačuvana

Otrovni Starac
Okrutni oligarh

Duh bunta: +68/-17
Van mreže Van mreže

« Odgovor #134 poslato: 08.02.2008. 16:53 »

Mislim da bi bila dobra stvar za gospodina Kekenja da ode da radi sa tom fotokopir mašinom, iako je to opasan poso, jer ta stvar mlogo zrači, i može se od nj dobit rak testisa. Tako će on na poslu imati dva izvora zračenja, jedan će biti pomenuta mahina, drugi će biti kompjuktor za kojim će on svakako provoditi mnogo vremena. Otud se duplira mogućnost da gospodin dobije rak testitsa (zato nek se pričuva od tih zlih sila i nek vazda nosi sa sobom onu olovnu kecelju).

Inače, mislim da je dobro da on krene da radi iz još jednog razloga. Tako će prestati da bude vernik (gospodin veruje u postulate umjetnosti, odnosno u tvroca koji ih je postavijo) i počeće primenjivat sartorvsku egzistencijalističu palamudiju ako ne na drugim  ljudima, a ono na samom sebi. Što znači, počeće da se oslobađa nazadnog bogovlja čija svrsishodnost je ekvivalentna nebeskoj veverici koja samo  igra kriket, i krenuće u svetu samorealizaciju, te pronalaženju smisla svog u svijetu ovome, kroz rad, poštenje i vraćanje kusura.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 37   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: