Ja sam mislila da odgovarate na ova pitanja, pa mozhete ovde da odgovarate, da ne pravimo zbrke, a ovo za nastavljanje intervjua je tako divna ideja, tako divnija od bilo koje druge ideje da jedva chekam da pochnem da uchestvujem u ostvarenju nje, samo chaskom da idem da namazhem pashtetu na lebac.
Pah, da pochnemo:
Ko vam je omiljena javna licnost ( domaca i strana )?
Sada vidim da ovaj intervju zahteva duboko razmishljanje. Prvo sam pomislila kako volim da gledam, jel, jelte, kad kazhete javna lichnost, obichno mislite na lichnosti koje se pojavljuju na televiziji, one, sveshtenike na televiziji kako poju.
Onda sam rekla sebi, ma hajte, i onda sam pochela da razmishljam za ove strane lichnosti... onda sam pomislila na dzordzha busha, pa onda reko, ja ga nikad ni toliko nisam gledala na televiziji, ali mi je interesantno kada ga vidim, volim da gledam one lepe devojke na ftiviju, a ne mogu, zachudo da se setim ni jedne lichnosti koja bi se poredila sa ovima koje znam i koje mogu da pipnem. Vladeta Jerotic mi je nekako sladak, mada nije mi sladak bash toliko kao neki deka koga vidim, ne ne znam shta, nemam pojima.
Imate li kucnog ljubimca i kako se zove?
Shto se tiche kucnih ljubimaca, imamo mi tamo shest sedam machaka, od kojih samo jedna ima ime, i to se tradicionalno daje machkama sa takvim sharama, jer sam pre nekoliko godina imala pravog kucnog ljubimca, machku sa takvim sharama i onda je tu bilo nekih zdravstvenih problema.... i od tad sam zaboravila na machke, da otkrivam njihove lichnosti i da ih volim.
A inache, volim da pomazhem gladnima na ulici, ne, u stvari, ne volim kad vidim neshto takvo, i ne osecam se lepo kad im dam da jedu, ali bih se josh gore osecala da im ne dam nishta

a kao nekad kao hocu da volim neku zhivotinjku, pa joj dam ime, rambo ili tako neshto, ali sve zabatalim... a ove godine nam se rodilo jedno tako divno machence da nisam mogla da ga ne volim, bilo je to machence tako posebno, tako posebno, i onda je nestalo
Da li ste ikada poljubili devojku?
Pa jesam, stalno me teraju ove moje drugarice da ih cmachem, pa me jure pa ovo pa ono
Sta studirate?
ma studiram filozofiju,

samo se rasplachem kad neshto ne skapiram xixixiix

Hocete li nekad da navratite u Beograd da se upoznamo? ( osmeh)
Kakvo chudno iskustvo, evo, mogu se zakleti u po moju glavu da ova pitanja nisu bila, nego su se nekako chudnovato pojavila kad sam uzela da odgovaram.
Doci cu u beograd, naravno, nekada, i upoznacemo se, naravno, ako imate da ponudite neke djakonije, neke pite, vocne jogurte i takooo, mozhe i burek
Kada biste postali multimilioner sta biste uradili sa tim parama?
pa neam pojima, al bi mogla da naredjujem svima, i onda bi svet bio divan, ma pobila bih sve
Koja vam je omiljena misao?
Ah, ah, ima tako mnogo misli koje bih sada stavila ovde da ne mogu tek tako da izdovim jednu... evo, na primer, jedna od mojih omiljenih misli je ova: "Umri u blatu!!!", koju i imate na znachajnom samocitiranju, ili ona Ilickina "S kim ja zhivim... s kim se druzhim", ili ona Kekenjeva "Dunotvonttutink" ili "Pa to je fantastichno!"

Da li ste se ikada napili ( posto delujete da ste stalno pjani )?
ja kad pijem, to je chisto teatralno i chista zhelja da se glumi neshto, tako na primer moja dugovremenska zhelja je da idem u neku kafanchugu da se osecam kao pijanica, da budem medju pijanicama, to ce biti tako divno!!!
I razmislicu podrobnije za ono o mislima, pa mogu da sastavim neku riznicu misli u skorije vreme