Stranice: 1 [2] 3 4   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Famlija srpskih navijaca  (Pročitano 5708 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
kosovka
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +3/-6
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 20.06.2008. 07:24 »

nece se on vracati al drugi hoce...kad biste malo bolje znali njihovo poreklo ne bi ih zvali huliganima,oni su vise humanitarne pomoci kosovu isporucili nego sto cete vi ikad videti da tadic ili neko od funkcionera isporucuje.ko pomaze oko manastira i crkava???familija,ko dolazi na prodano kosovo kad je gusto???familija,ko je krenuo pesice iz beograda do gazimestana??familija,ko ti se nadje kad je tesko??pa naravno familija.oni navijaju za srbe i srbiju a ne za sportske klubove.ja zivim u mitrovici i vise sam puta videla njih ovde nego politicare a uostalom svako ima pravo na svoje misljenje,ako neko ne voli njih i ne mora al zato i ako ne voli tadica moze to da kaze,zar treba cutati??gde su sad ti nasi junaci pa da se dignu dok nam stavljaju granicu kod raske,zar trebamo placati da udjemo u srbiju kao da smo dva naroda...?gde ste svi vi junaci pa da dodjete i pomognete svojoj braci i sestrama,pa naravno nema vas al zato oni dolaze....to su prave vrednosti i pravi patriotizam
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 20.06.2008. 09:34 »

Oni vas u Mitrovici i po drugim vukojebinama Kosova pomažu da biste ostali (ako si zaista s Kosova, a ne verujem; ali pretpostavimo kao da jesi) i bili taoci Srbije, da navodno Srbija još uvek diše na tom Kosovu, kako biste hranili njihovu bolesnu ideju da je istina ono što požele da jeste. Boli njih mnogo za vas  (za Srbe sa Kosova) pojedinačno. To su nacionalisti, oni ne vole ljude, vole teritoriju, a ljudi im služe da bi osvajali teritorije, ili u ovom slučaju da bi jednu teritoriju na kojoj Srbi žive jako loše mogli i dalje da smatraju donekle svojom.

Onaj ko vas stvarno poštuje i smatra ljudima, a živi u Beogradu, i moćan je, uradio bi za vas mnogo više, ili bolje reći: stvarno bi vam pomogao. A to stvarno pomaganje ogledalo bi se u tome što bi se svakoj srpskoj porodici (ili nealbanskoj koja želi da živi u Srbiji) izgradio ili obezbedio stan na Novom Beogradu, ili u nekom drugom gradu Srbije koja je stvarno Srbija, a ne pod protektoratom i teritorijom koju 90% Evrope ne smatra srpskom. Dakle, izgradili bi vam stanove u Beogradu, gradu koji je u najvećem doprineo gubitku tog Kosova (jer su tamo udobno sedele glavešine koje su ga gubile, uključujući i vama omiljenog Miloševića, ali to zasad neka ostane po strani), obezbedili posao svakom punoletnom licu, školovanje, i standard koji je daleko viši i od onog prosečnog srpskog, a kamo li kosovskog.

To bi vam bila prava pomoć, a ne da vas održavaju dole preko veštačkog disanja, i još mislite da vam žele dobro. Čovek koji uzvikne da su DS ili LDP izgubili Kosovo je najpre glup, zatim zao, pošto poziva na ubistvo onoga koga čak i ne razume, a usput ne zna ni pravopis, ni gramatiku sopstvenog jezika.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #17 poslato: 20.06.2008. 13:30 »

Hipoteticki, jel' glup onaj ko ne poziva na ubistvo Tadica i samo kaze da su LDP i DS svojerucno najvise doprineli losem statusu teritorije Srbije poznatim jos pod imenom Kosovo I Metohija?
Sačuvana
kosovka
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 20.06.2008. 16:07 »

znas sta ti nemas pojma sta je kosovo i metohija,ako mislis da ce ljudi odavde da odu radi jednog stana u beograd grdno se varas,meni kuca eno vidi se po malo sa terase gde sam trenutno i to je ironija zivota,dok ti iz svoje udobne fotelje kuckas sve ovo a nisi video ni K od kosova.gola sam ko pistolj,drugo dete na putu,bez stana svog i posla sa svega 22 godine ja svoju buducnost zamisljam ovde.jednom sam otisla iz rodne kuce al svega 300 metara i sad da odem negde gde razmisljaju kao ti ,neka hvala.ponekad ti rec podrske znaci vise nego gomila para i pomoci al kako ces ti izdajnice to shvatiti???ja sam ponosna sto sam odavde i sto cu ih 27 ponosno docekati u narodnoj nosnji kad stignu sa hodocasca,sa pogacom i hranom kako im dolikuje,njima i 1389 a trebao bi da znas zasto im je pravopis po tebi poremecen,ne moze dragi moj biti srpija vec srbija.ako ikada pozelis da dodjes u ovu od stane tvojih miljenika prodanu zemlju,ja cu te ugostiti,tebe i svakog ko mi se najavi,takav smo narod a ti ostaj gde ti srcu milije a meni je ovde milije bilo i bice.
Sačuvana
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Duh bunta: +84/-1014
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 20.06.2008. 17:15 »

ja mislim/predvidjam da ova kosovka nije imala gde da ode drugde u danima svoga razvića, pa je morala da ubedi sebe da je ona ponosita i chasna i bude najbolje shto može da bude tu gde jeste, kosovka devojka.
to joj je bio jedini način da osmisli svoj život, pa i kad bi joj se nudila prilika, ne bi otišla, jer tako više ne bi znala ko je i tako dalje
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
kosovka
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 20.06.2008. 17:28 »

draga moja posto si vec vidovita mogu ti reci da sam i ja, `shto` `chasna` je siptarski rukopis i ostale greske koje imas isto navode na to da pomislim ko si i sta si al nema veze.posto je srbija toliko velikodusna mislim da sam imala gde da odem ,ja sa tima koji su mi pobili najmilije ne komentarisem,tebi je mesto na albanija chatu.
Sačuvana
prvoskociparecihop
Nazionalist
*

Duh bunta: +20/-65
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 20.06.2008. 17:31 »

ja mislim/predvidjam da ova kosovka nije imala gde da ode drugde u danima svoga razvića, pa je morala da ubedi sebe da je ona ponosita i chasna i bude najbolje shto može da bude tu gde jeste, kosovka devojka.
to joj je bio jedini način da osmisli svoj život, pa i kad bi joj se nudila prilika, ne bi otišla, jer tako više ne bi znala ko je i tako dalje
Mislim da je ona srecnija od svojih analiticara, iako je eto na 300 m od svoje kuce, koju moze samo da gleda.
Ko ima srce, dusu i makar malo razuma, moze samo da joj se divi.
Sačuvana

"Latini su stare varalice, u njih covek nema uzdanice."
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 20.06.2008. 17:37 »

Moj predivni log sa albanija chata:

Presveta_O_Rino: kako to neki ljudi imaju sve a neki nishta?
Starke: ceo bozhji dan
>> MACSI_XX enters
Presveta_O_Rino: aaaaa
Presveta_O_Rino: GOST!
Starke: wtf
Presveta_O_Rino: heloo guest!
Presveta_O_Rino: we are ganna eat you now!
Starke: buhahah
Starke: die
Presveta_O_Rino: xaxaxax
Presveta_O_Rino: NEEEEEEEEEEEE
Starke: HAHAH
Presveta_O_Rino: KAKO KAKO!!
Presveta_O_Rino: TO JE OVAJ GOST
Presveta_O_Rino: ALBANAC
Presveta_O_Rino: DOSHAO JE SA VRADZHBINAMA
Presveta_O_Rino: xaxax
Presveta_O_Rino: sad nishta ne zna o chemu prichamo
Presveta_O_Rino: aaaaaaahahah
Starke: to je moja amajlija
Presveta_O_Rino: ovaj gost je tvoja amajlija?
Starke: da
Presveta_O_Rino: imash albanca za amajliju
Presveta_O_Rino: gde ce ti dusha
Presveta_O_Rino: SAD CU DA TE POJEDEM
Presveta_O_Rino: JOSH SAMO MALO
Starke: nikada
Presveta_O_Rino: od toga ti zavisi sudbina
Presveta_O_Rino: od sledecega poteza
Starke: Cheesy
Starke: bitjesh pojedena i ti
Presveta_O_Rino: nikada
Presveta_O_Rino: a sad sam ja na redu!
Starke: omg
Presveta_O_Rino: GDE TI JE SAD AMAJLIJA
Starke: a sad ja !
Presveta_O_Rino: jel sam ja rekla da je to strani shpijun
Starke: pih
Starke: polako ali sigurno
Presveta_O_Rino: sustizhem te
Presveta_O_Rino: sustizhem te
Presveta_O_Rino: aaaaaaaaahahah
>> MACSI_XX leaves
Presveta_O_Rino: OTISHLA TI JE AMAJLIJA
Starke: mhm
Starke: omg
Presveta_O_Rino: HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Presveta_O_Rino: hahah kako sam samo srecna
Presveta_O_Rino: tralalalalal
Presveta_O_Rino: trt
Starke: .
Presveta_O_Rino: dupla shansa
Starke: hoho
Starke: bezhi plavi prijatelju bezhi daleko od nje
Starke: nee
Presveta_O_Rino: da, sada ti je prijatelj
Presveta_O_Rino: a malopre si se smejao kada je umro
Starke: morash prezhiveti
Starke: huh
Starke: hohoh
Starke: :(
Presveta_O_Rino: ubico
Presveta_O_Rino: ubico nevinih
>> -D-Gabana- enters
Presveta_O_Rino: to je bolest
Presveta_O_Rino: lechi se
Presveta_O_Rino: HELOOOOOO GABANA
>> *Fama-Club* enters
Presveta_O_Rino: D-GABANA
Starke: :o
-D-Gabana-: pershendetje
Presveta_O_Rino: HELOOOO FAMA CLUB
-D-Gabana-: rina
Presveta_O_Rino: HELOOOO
*Fama-Club*: helo \
Presveta_O_Rino: YES, I'M RINO
Starke: ahaha
*Fama-Club*: qa po bani a jeni mire
Starke: she is bitch
Presveta_O_Rino: WELCOME MY FRIENDS
Presveta_O_Rino: WELCOME
Presveta_O_Rino: HE IS A MURDERER
Presveta_O_Rino: HE USED YOUR FRIEND ALBANIAN LIKE
Presveta_O_Rino: AN AMULET!!!!!!!
Starke: LIES
Presveta_O_Rino: NO, THESE ARE NOT LIES
-D-Gabana-: aaa  mos je ka  shef  onderr
-D-Gabana-: helbet
-D-Gabana-: tu nemjt
Starke: go
Presveta_O_Rino: WE DON'T KNOW ALBANIAN LANGUAGE
Starke: WE are from Serbia
*Fama-Club*: ma qifsh karin bashk me serbijen
-D-Gabana-: te  ngreft  ty  serrbia
Presveta_O_Rino: We are Serbs
Presveta_O_Rino: We dont understand your language!!!!
-D-Gabana-: aa len  a kthen
-D-Gabana-: po me  duket  se poo  kthjeshe  se  paske lon ma heret
*Fama-Club*: po lishin dyt
-D-Gabana-: po po
-D-Gabana-: po  doket
-D-Gabana-: ej a   dini  qka  shkoni  ju
Starke: o
-D-Gabana-: qine nonen
>> -D-Gabana- leaves
*Fama-Club*: e po mutat qe kokni more uyki nonen jav qift dreqi bethen jav honkt
>> *Fama-Club* leaves
Presveta_O_Rino: odoshe nam drugari......
Starke: dobri su bili Cheesy
Starke: o ne
Starke: the last one
Presveta_O_Rino: da bash su bili dobri
Presveta_O_Rino: odoshe! odoshe!

ah, da, i ovo nije nikakvo dokazivanje da nisam albanka, vec sam samo videla divnu priliku da predstavim ovo veliko umetnichko delo....
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 20.06.2008. 17:42 »

Pokušavam da se oduprem utisku da su Srbi na Kosovu svi poludjeli. Ljudi obožavaju da nemaju ništa u životu i da ih drugi sažaljevaju. Još gore, obožavaju da ih sažaljevaju bolesnici iz 1389 i FSN-a, i njima slični. Rađaju brdo dece do dvadeset i neke godine... fantastično. Sjajan život.

Ali od mene i drugih intelektualaca takvi ne treba da očekuju sažaljenje niti izraz divljenja. Moj stav je da tim ljudima fali mnogo, ali stvarno mnogo toga u glavi.
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
prvoskociparecihop
Nazionalist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 20.06.2008. 17:52 »

Ne verujem da oni traze sazaljenje, ali sigurno im ne prija kad ih pored sve muke, jos pljuju i vredjaju i osporavaju intelekt.
Ustvari, oni koji ispoljavaju negativan stav verovatno pokusavaju time da podsvesno suzbiju nekakvu krivicu i ociste savest.
U svakom slucaju ti ljudi dole na kosovu, nikog ne ostavljaju ravnodusnim.
Sačuvana

Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 20.06.2008. 17:56 »

Kad bi neko doshao i rekao kako hoce da pobegne odatle, a da nema para,  bilo bi mi zhao, dakako, ali kada je neko ponosan shto sedi dole i pricha o nekim pogachama, i ponosi se time shto nema shta da obuche... hah.
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
prvoskociparecihop
Nazionalist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 20.06.2008. 18:17 »

Kad bi neko doshao i rekao kako hoce da pobegne odatle, a da nema para,  bilo bi mi zhao, dakako, ali kada je neko ponosan shto sedi dole i pricha o nekim pogachama, i ponosi se time shto nema shta da obuche... hah.

Ono sto ne razumes, ti mrzis.
Za mene bi ta pogaca bila sladja od ambrozije.
Sačuvana

Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 20.06.2008. 18:25 »

Pokušavam da se oduprem utisku da su Srbi na Kosovu svi poludjeli. Ljudi obožavaju da nemaju ništa u životu i da ih drugi sažaljevaju. Još gore, obožavaju da ih sažaljevaju bolesnici iz 1389 i FSN-a, i njima slični. Rađaju brdo dece do dvadeset i neke godine... fantastično. Sjajan život.

Ali od mene i drugih intelektualaca takvi ne treba da očekuju sažaljenje niti izraz divljenja. Moj stav je da tim ljudima fali mnogo, ali stvarno mnogo toga u glavi.

Bigotizam 200%
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 20.06.2008. 20:08 »

Kako se osećam ponosnim kad čitam ovako mudre riječi prevelike Rino na političkim diskusijama!  aplauz
Sjajno, Rino! U centar!  aplauz
Sačuvana

Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 20.06.2008. 20:38 »

I prst u dupe je u centar Namigivanje
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: