Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: "Kupujmo domace"  (Pročitano 6337 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Vogue
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +4/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #45 poslato: 07.04.2008. 20:56 »

Ajde mir deco, bez prozivanja....makar jedna tema.
I ja sam za mir.  osmeh
Malo sam osetljiva na pomenutu temu, jer sam se hiljadu puta uverila koliko vredimo, ali volimo da gazimo po srpstvu, pa to ti je.
Kao pojedinci u inostranstvu smo hiljadu puta bolji od Evropljana i sposobniji, ali kada treba da se organizujemo, tu nastaje problem.
I delimo se na cetnike, na demokrate, na liberale, nove, stare....jaoooo kad bi samo znali da u Americi u praksi ne postoji ni D od toliko potencirane demokratije...razocarali bi se, svi oni koji su Ameriku videli samo u filmovima...
Sačuvana

Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +101/-12
Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #46 poslato: 07.04.2008. 20:59 »

haha, demokratija je generalno utopija...ja ne verujem da igde postoji jezik

Ma trenutno je forum malo nestabilan...dolaze pojedinci cisto da bi prozivali i vredjali pa smo trenutno svi malo preosetljivi.Stoga se malo losije sporazumevamo..vec je svima preko glave nekih stvari.
Al bice to sve ok. Eto ko kaze da nisam optimista Cheesy
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
Vogue
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: 07.04.2008. 21:18 »

Pa ja danas upitah coveka, sta je on kao pojedinac ucinio za svoju zemlju i svoj narod...a on mi odgovori nesto kao tipa...nije mu klima povoljna, zvezde mu nisu naklonjene, vetar je promenio smer...i tako to...

identifikovanje sa chitavim narodom prirodnije je onima koji nemaju sebe. ja sam individua i nemam nishta zajednichko sa prosechnim kolektivnim identitetom, kako god vi hteli da on izgleda.

Bojim se da samo to sto mislis da si poseban nije dovoljno.  osmeh
Upravo si dokazao suprotno. Utapas se u masu. Razmisljas isto kao i vecina. Ne mislis svojom glavom. Iz tebe govori neko drugi DS, DSS, LDP, SRS, SPS, NS ...nebitno ko...ali ne ti...

U toj Evropi te prvo nauce da nisi poseban, da si im potreban to- da, ne kriju.
Ali takodje kada im vise nisi potreban, nemaju saosecanja. Cak su i vrlo brutalni. Cist biznis.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: 07.04.2008. 21:33 »

Vogue je kao poručena za proces denacifikacije, ali nećemo da je diramo zasad. Evo ja pozivam Provincijalca da se uzdrži od daljeg komentarisanja Vogue, dok se ne adaptira na atmosferu kosmopolitskog forum-okruženja.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
ZileZilet
Gradjanin
*

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #49 poslato: 07.04.2008. 21:36 »

Vogue je kao poručena za proces denacifikacije, ali nećemo da je diramo zasad. Evo ja pozivam Provincijalca da se uzdrži od daljeg komentarisanja Vogue, dok se ne adaptira na atmosferu kosmopolitskog forum-okruženja.
Ti bi nju da adaptirash??? To se tako, danas kod vas mladih, zove???Pazi, mozda nije ko na sliki osmeh
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: 07.04.2008. 21:39 »

Ha, a kako se inače to kaže? Ja nisam upućen, a i ne osećam se više kao mladić, prošlo je to doba, mada ga nikad nisam ni živeo. Ali, de-der, reci, kako se kaže drugačije?
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
ZileZilet
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: 07.04.2008. 21:52 »

Ha, a kako se inače to kaže? Ja nisam upućen, a i ne osećam se više kao mladić, prošlo je to doba, mada ga nikad nisam ni živeo. Ali, de-der, reci, kako se kaže drugačije?

Sta mislis kako se kaze osmeh
Sačuvana

svetac38
Nazionalist
*

Duh bunta: +19/-20
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #52 poslato: 07.04.2008. 22:59 »

......seksualno uznemiravanje Zvrko
Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
ZileZilet
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: 07.04.2008. 23:17 »

......seksualno uznemiravanje Zvrko

Mnogo si moderan. u moje vreme se to zvalo predigra osmeh
Sačuvana

Vogue
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: 08.04.2008. 00:40 »

Ti bi nju da adaptirash??? To se tako, danas kod vas mladih, zove???Pazi, mozda nije ko na sliki osmeh
jos bolja  osmeh
Sačuvana

ZileZilet
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: 08.04.2008. 00:43 »

Mmmm, D.I., upala ti sjekira u med.. osmeh
Sačuvana

Vogue
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: 08.04.2008. 00:53 »

Evo, ja obecavam da cu se uzdrzati i svoja razmisljanja iznositi na manje temperamentan nacin. 

Ja samo jako volim Srbiju, i tezim da se ocuva njena tradicija i da ne zaboravimo ko smo. Inace, nisam opasna.  osmeh

Zar ne treba raditi na popravljanju imidza Srbije? Pa previse smo satanizovani, kao da smo najgori zlocinci, a zapravo mi smo zrtva velikih sila.

Zar je problem izneti svoje misljenje, ja uvazavam vasu kosmopolitsku atmosferu, uvazite i vi mene.

I ne bih se slozila da sam adekvatna za proces denacifikacije...ne, ne...nismo mi izazvali rat svetskih razmera...previse smo slabi da bi to mogli...uopste, taj termin denacifikacija mi ne ide uz Srbiju.

Mmmm, D.I., upala ti sjekira u med..

a valjda se i ja nesto pitam

Inace, da dodam, glasala sam za Tadica na izborima za predsednika Srbije.  osmeh

Zaboravila sam da se legitimisem odmah.
Sačuvana

ZileZilet
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: 08.04.2008. 01:09 »

Inace, da dodam, glasala sam za Tadica na izborima za predsednika Srbije.  osmeh

Zaboravila sam da se legitimisem odmah.

I ja...
Inache, ti se pitash, najvishe...Ali, D.I. je kadar i voljan da preprofiilishe choveka...Pa ako si voljna da probash, velim... osmeh
Sačuvana

provincijalac
Gradjanin
*

Duh bunta: +36/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: 08.04.2008. 13:39 »

netacno.

blic od pre nekoliko dana.

samo si pokazao da ne umes da razmisljas svojom glavom. potrebna ti je pripadnost levoj ili desnoj opciji da bi pronasao svoj identitet. zao mi je. dobar si nick odabrao. pravi si provincijalac.

zid

ok.
Sačuvana
svetac38
Nazionalist
*

Duh bunta: +19/-20
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: 08.04.2008. 20:17 »

....I ne bih se slozila da sam adekvatna za proces denacifikacije........

..........ne brini. Još nikoga nisu uspeli da denacifikuju. Oni se bore da urade denacifikaciju sa željom da nikada ne uspeju, jer bi onda izgubili smisao postojanja....
Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: