Vogue
Banovani korisnik
Duh bunta: +4/-7
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 07.04.2008. 20:56 » |
|
Ajde mir deco, bez prozivanja....makar jedna tema.
I ja sam za mir.  Malo sam osetljiva na pomenutu temu, jer sam se hiljadu puta uverila koliko vredimo, ali volimo da gazimo po srpstvu, pa to ti je. Kao pojedinci u inostranstvu smo hiljadu puta bolji od Evropljana i sposobniji, ali kada treba da se organizujemo, tu nastaje problem. I delimo se na cetnike, na demokrate, na liberale, nove, stare....jaoooo kad bi samo znali da u Americi u praksi ne postoji ni D od toliko potencirane demokratije...razocarali bi se, svi oni koji su Ameriku videli samo u filmovima...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +101/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 07.04.2008. 20:59 » |
|
haha, demokratija je generalno utopija...ja ne verujem da igde postoji  Ma trenutno je forum malo nestabilan...dolaze pojedinci cisto da bi prozivali i vredjali pa smo trenutno svi malo preosetljivi.Stoga se malo losije sporazumevamo..vec je svima preko glave nekih stvari. Al bice to sve ok. Eto ko kaze da nisam optimista
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
Vogue
Banovani korisnik
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 07.04.2008. 21:18 » |
|
Pa ja danas upitah coveka, sta je on kao pojedinac ucinio za svoju zemlju i svoj narod...a on mi odgovori nesto kao tipa...nije mu klima povoljna, zvezde mu nisu naklonjene, vetar je promenio smer...i tako to...  identifikovanje sa chitavim narodom prirodnije je onima koji nemaju sebe. ja sam individua i nemam nishta zajednichko sa prosechnim kolektivnim identitetom, kako god vi hteli da on izgleda. Bojim se da samo to sto mislis da si poseban nije dovoljno.  Upravo si dokazao suprotno. Utapas se u masu. Razmisljas isto kao i vecina. Ne mislis svojom glavom. Iz tebe govori neko drugi DS, DSS, LDP, SRS, SPS, NS ...nebitno ko...ali ne ti... U toj Evropi te prvo nauce da nisi poseban, da si im potreban to- da, ne kriju. Ali takodje kada im vise nisi potreban, nemaju saosecanja. Cak su i vrlo brutalni. Cist biznis. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +158/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #48 poslato: 07.04.2008. 21:33 » |
|
Vogue je kao poručena za proces denacifikacije, ali nećemo da je diramo zasad. Evo ja pozivam Provincijalca da se uzdrži od daljeg komentarisanja Vogue, dok se ne adaptira na atmosferu kosmopolitskog forum-okruženja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 07.04.2008. 21:36 » |
|
Vogue je kao poručena za proces denacifikacije, ali nećemo da je diramo zasad. Evo ja pozivam Provincijalca da se uzdrži od daljeg komentarisanja Vogue, dok se ne adaptira na atmosferu kosmopolitskog forum-okruženja.
Ti bi nju da adaptirash??? To se tako, danas kod vas mladih, zove???Pazi, mozda nije ko na sliki 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +158/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 07.04.2008. 21:39 » |
|
Ha, a kako se inače to kaže? Ja nisam upućen, a i ne osećam se više kao mladić, prošlo je to doba, mada ga nikad nisam ni živeo. Ali, de-der, reci, kako se kaže drugačije?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #51 poslato: 07.04.2008. 21:52 » |
|
Ha, a kako se inače to kaže? Ja nisam upućen, a i ne osećam se više kao mladić, prošlo je to doba, mada ga nikad nisam ni živeo. Ali, de-der, reci, kako se kaže drugačije?
Sta mislis kako se kaze 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetac38
Nazionalist
Duh bunta: +19/-20
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 07.04.2008. 22:59 » |
|
......seksualno uznemiravanje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 07.04.2008. 23:17 » |
|
......seksualno uznemiravanje  Mnogo si moderan. u moje vreme se to zvalo predigra 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vogue
Banovani korisnik
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 08.04.2008. 00:40 » |
|
Ti bi nju da adaptirash??? To se tako, danas kod vas mladih, zove???Pazi, mozda nije ko na sliki  jos bolja 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 08.04.2008. 00:43 » |
|
Mmmm, D.I., upala ti sjekira u med.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vogue
Banovani korisnik
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #56 poslato: 08.04.2008. 00:53 » |
|
Vogue je kao poručena za proces denacifikacije, ali nećemo da je diramo zasad. Evo ja pozivam Provincijalca da se uzdrži od daljeg komentarisanja Vogue, dok se ne adaptira na atmosferu kosmopolitskog forum-okruženja. Evo, ja obecavam da cu se uzdrzati i svoja razmisljanja iznositi na manje temperamentan nacin. Ja samo jako volim Srbiju, i tezim da se ocuva njena tradicija i da ne zaboravimo ko smo. Inace, nisam opasna.  Zar ne treba raditi na popravljanju imidza Srbije? Pa previse smo satanizovani, kao da smo najgori zlocinci, a zapravo mi smo zrtva velikih sila. Zar je problem izneti svoje misljenje, ja uvazavam vasu kosmopolitsku atmosferu, uvazite i vi mene. I ne bih se slozila da sam adekvatna za proces denacifikacije...ne, ne...nismo mi izazvali rat svetskih razmera...previse smo slabi da bi to mogli...uopste, taj termin denacifikacija mi ne ide uz Srbiju. Mmmm, D.I., upala ti sjekira u med.. a valjda se i ja nesto pitam Inace, da dodam, glasala sam za Tadica na izborima za predsednika Srbije. osmeh Zaboravila sam da se legitimisem odmah.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #57 poslato: 08.04.2008. 01:09 » |
|
Inace, da dodam, glasala sam za Tadica na izborima za predsednika Srbije.  Zaboravila sam da se legitimisem odmah. I ja... Inache, ti se pitash, najvishe...Ali, D.I. je kadar i voljan da preprofiilishe choveka...Pa ako si voljna da probash, velim... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
provincijalac
Gradjanin
Duh bunta: +36/-22
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #58 poslato: 08.04.2008. 13:39 » |
|
netacno. blic od pre nekoliko dana. samo si pokazao da ne umes da razmisljas svojom glavom. potrebna ti je pripadnost levoj ili desnoj opciji da bi pronasao svoj identitet. zao mi je. dobar si nick odabrao. pravi si provincijalac.  Vogue je kao poručena za proces denacifikacije, ali nećemo da je diramo zasad. Evo ja pozivam Provincijalca da se uzdrži od daljeg komentarisanja Vogue, dok se ne adaptira na atmosferu kosmopolitskog forum-okruženja. ok.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetac38
Nazionalist
Duh bunta: +19/-20
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #59 poslato: 08.04.2008. 20:17 » |
|
....I ne bih se slozila da sam adekvatna za proces denacifikacije........ ..........ne brini. Još nikoga nisu uspeli da denacifikuju. Oni se bore da urade denacifikaciju sa željom da nikada ne uspeju, jer bi onda izgubili smisao postojanja....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
|
|
|
|