Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Treci broj Zapada | Download | Komentar  (Pročitano 1357 puta)
Branko
Slobodni mislilac

Duh bunta: +11/-2
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #15 poslato: 03.04.2008. 01:04 »

Nema razloga za strah jer ni tamo nema nikakvih komentara. Prvo ne mislim da će stvarno da ga čitaju, a drugo oni koji ga budu pročitali shvatiće da nema ništa antisrpsko u onome što je pisano. LDP je neuporedivo oštriji od ove kritike u časopisu. Zbog toga mislim da je časopis prava stvar u ovom momentu za južnjačku čitalačku publiku.
Sačuvana
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #16 poslato: 03.04.2008. 01:22 »

Od sledećeg broja verovatno će se ići u štampu pošto planirami da se zaposlim uskoro i od toga izdvajam.

Šta misliš da može da se desi?

Na stranu sto ces koristiti sopstveni budzet da komsije prizoves pameti, nego ces preci sa interneta u usmenu zonu. A kod nas se casopisi prepricavaju. Pa bi usmeni glas mogao da stigne do nekog "patriote" u tvojoj blizini. A to ti ne treba...Sacekaj!!!!
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #17 poslato: 04.04.2008. 00:26 »

Eo ih opet! neki su odgovorili. Evo jednog bisera:

Kaze "potpomazu antizapadno raspolozenje". Ja da zakljucim da je to dobro za nas? Kao dobro da se podgreva antizapadno raspolozenje?  zid
Sačuvana
Domaci I.
Urednik

Duh bunta: +123/-94
Na mreži Na mreži

« Odgovor #18 poslato: 04.04.2008. 00:40 »

Samo da pre svega izjavim da je do sada Zapad sa neta preuzet oko 200 puta, što nije loš skor za svega par dana otkako je izašao.

Nema razloga za strah jer ni tamo nema nikakvih komentara. Prvo ne mislim da će stvarno da ga čitaju, a drugo oni koji ga budu pročitali shvatiće da nema ništa antisrpsko u onome što je pisano. LDP je neuporedivo oštriji od ove kritike u časopisu. Zbog toga mislim da je časopis prava stvar u ovom momentu za južnjačku čitalačku publiku.

I ja tako mislim, bar zasad. Hvala, Branko. Mada se ne slažem s tim da je kritika u časopisu mlaka. Jedan tekst kritikuje LDP između ostalog, ali sve ostalo je u stilu "bez pardona", prema svemu što je loše u zemlji.

Kaze "potpomazu antizapadno raspolozenje". Ja da zakljucim da je to dobro za nas? Kao dobro da se podgreva antizapadno raspolozenje?

Pa to su oni što su išli da pale SAD ambasadu... Oni misle da je samoizolacija rešenje za sve naše probleme. Kao što je za depresivca samoubistvo.
Sačuvana

sandinista
Na uslovnoj slobodi
*

Duh bunta: +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 07.05.2008. 15:57 »

ovde vlada toliko interesovanje za casopis Zapad da niko nije ostavio post mesec dana, evo ja to cinim cisto da se autori ne osecaju kao totalni luzeri.
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: