Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Popularizacija Differentia foruma  (Pročitano 3201 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #15 poslato: 08.06.2007. 17:26 »

Ovaj je zreo za ban. Mada ova pohvala na racun Aleksandra mozda ga izvuce. Mesoviti brakovi (razlicitih nacionalnosti) obicno proizvode genije.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Urednik

Duh bunta: +162/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #16 poslato: 08.06.2007. 18:36 »

U pravu je Darko (hedon). Ja jesam frustriran. I to svojim srpskim poreklom. Držim da je svaki intelektualac koji ima veze sa srpstvom i Srbijom takvog stava.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
hedon
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +1/-3
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 08.06.2007. 21:26 »

Ne zna se shta je nebuloznije, da li teorija da su deca iz meshovitih brakova najverovatnije geniji, ili ova izjava da se svaki srpski intelektualac stidi svog srpskog porekla(pritom si sebe svrstao u intelektualce). Kao dokaz da si u zabludi, ukoliko sebe iskreno smatrash intelektualcem, prilazem neshto sa tvog foruma.

Domaci izdajnik:
Dakle, slavite li sve što se može slaviti, odnosno što bi bilo povod za nerad, za sisanje maslačka i punjenje stomaka? Odgovorite li: Vaistinu Vaskrese, ili okrenete glavu pred humanoidnim bićem koje vam se u susretu obrati sa "Hristos vaskrese!"?

Tema sa zakašnjenjem, ali čini se da kad gori nikad nije kasno započeti s gašenjem.

polemos:
Наравно да одговарам "Ваистину Васкрсе", само тако могу да улијем живот у поздрав.
Препоручујем Шелерову интерпретацију недеље и празника уопште.

schism:
Sta ga znam, ja kazem 'Ristos vas kreshe' a odgovaram kada me pozdrave tako 'Vaistinu vas kreshe'...

Plodni bizon:
Schism! Najbolji odgovor koji sam video na ovom forumu!
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #18 poslato: 28.06.2007. 00:38 »

Pošto sam na drugom topiku, onom o drugim forumima, kritikovao druge, mislim da bi valjalo da se govori i o forumu Differentia-e, i to baš na ovom topiku, jer se svaka napisana poruka na ovom forumu, prema mom mišljenju, veže za značajan medijski angažman. Razlog je taj što mi je namera bila da ovo bude intelektualni i revolucionarni medij (mnogima će sada zvučati smešno), a ne samo mesto za razmenu informacija ili drugarsko okupljanje. Ja sam ulažem veliki trud da ovde privučem još par intelektualaca koji bi mogli da pokrenu kvalitetne diskusije. Nadalje bi sve išlo mnogo lakše. Kvalitetna diskusija privukla bi nove kvalitetne korisnike, i uz dobar angažman imali bismo za mesec dana sasvim drugačiji, daleko bolji forum. Kvalitetan forum je jako moćan medij. Kad kažem kvalitetan, mislim na ljude koji u tom mediju učestvuju. Pošto pokrećemo časopis početkom jula, bila bi to velika mogućnost i za te ljude da se oglase i van interneta, postanu deo redakcije, i kasnije možda oformimo ozbiljniju medijsku kuću.

Mislim da je ideja dobra, i ostvariva. Samo je potrebno još par voljnih kvalitetnih ljudi.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #19 poslato: 28.06.2007. 10:02 »

Izdajnice, mozda je pitanje glupo, a zasto ne angazujes one svoje drugare za koje si na nekoj drugoj temi pisao da su genijalci? Je l' ih mrzi, ili ih ne smatras intelektualcima ili sta?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 01.07.2007. 14:26 »

Dobro pitanje.
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Domaci Zdajnik
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #21 poslato: 01.07.2007. 14:39 »

To pitanje otvara raspravu o čitavoj patetici i kihotskom karakteru svega onog što pokušavam da (u)radim. Tek kroz odgovor na to pitanje neki ljudi bi uspeli da shvate koliko je moj angažman ludački, neosnovan, nemoguć, apsurdan. Naravno, možda postoji još par ljudi koji dele tu nevolju sa mnom. Ipak, oni o kojima sam pisao na forumu i rekao da su genijalni ne žele da razmišljaju o politici. Čak o tome ne govore ni kad su neke paušalne ocene u pitanju. A ono što je ključno, budući da bi i bez politike mogli da učestvuju na forumu, jeste to što ih nimalo ne zanima kako drugi razmišljaju, šta misle. I konačno, njih uopšte ne zanima druženje (verbalno ili bilo kakvo) sa drugima. To je čudno, ali valjda postoje i takvi ljudi. (Ako se o ovome započne razgovor, prebaciću sve od Trumanove poruke nadalje u odeljak o prijateljstvu.)

Inače, jako su slabog materijalnog stanja da bi trošili vreme na forumu, odnosno novac koji bi uplatili za korišćenje interneta. Tako da je to još jedna nesrećna okolnost koja im ne dozvoljava da mi pomognu u pokretanju i razvoju ovog internet medija. A vama svima hvala, koji učestvujete ovde. Jer, ja vas ne doživljavam kao suparnike u ovim diskusijama, nego nas sve vidim kao ljude koji nešto pokušavaju da objasne onim trećim ljudima, onim koji spolja to posmatraju. I uvek se njima obraćam. Ja jesam više opšti medij, pre nego pojedinačni komentator na forumu.
Sačuvana

Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 14.12.2007. 03:35 »

Gospodo, forum je u velikom naletu ovih dana, i svakim danom poseta je veca. Aktivnih forumasa, tj. onih koji ga prate svakodnevno je blizu 50. Ukoliko bismo angazovali sve registrovane ovo bi bio jedan od mocnijih internet medija.

Ako uspemo da izguramo da se aktivira jos desetak ucesnika popularnost foruma bi bila jos veca, a s obzirom na to da imamo kvalitetne komentatore, kvalitet diskusija ne bi mogao da pada.

Pozivamo vas zato da se prikljucite akciji dalje popularizacije ove web lokacije tako sto cete na drugim lokacijama, ukoliko diskutujete na jos nekim forumima, postaviti link ka ovom forumu u vasem potpisu ili staviti link ka forumu u polju za vas web sajt.

Ovo je potpuno nekomercijalan forum koji jedinu nameru ima da forsira gradjansku ideologiju i okupi mladju inteligenciju na jedno mesto. Na tome se necemo zaustaviti, ali hajde da postignemo najpre taj cilj.
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: