Ako neko ima baš slobodnog vremena na mreži (kao ja npr.) neka se makar registruje na nekim forumima, stavi u potpisu nešto ovako:
i neka napiše par poruka kako bi se taj potpis našao u dnu njihovih poruka. Tako ja radim na nekim forumima i na taj način su nam se neki pridružili.
Moji predlozi foruma su:
- forum.krstarica.com - ovde ne mozete da stavljate potpis pa mozda i ne preporucujem, jedino ako hocete otvoreno da pravite reklamu tamo gde topic to dozvoljava.
- mycity.co.yu - ovde možete staviti signature i u svakoj poruci koju napišete pojaviće se u dnu adresa našeg foruma. Inače, to je jedan od najposećenijih foruma kad je omladina u pitanju. No, kvalitet je jako loš.
- gradnis.net - ovo je novootvoreni forum mladih Nišlija. Oni nas bukvalno ne podnose, valjda otud što izuzev par otvorenih ljudi ostalo jedino zna da pije i srbenduje. Svejedno, bilo bi dobro da se neko od vas registruje tamo pošto sam ja raskrstio s njima odavno. Iznenadili bi se kad bi videli potpis ka ovom forumu. Mislili bi da sam to ja, ali to nije problem. Ne bi bilo loše par poruka napisati i tako izreklamirati nas kao alternativno niški forum. čak bi bilo interesantnije kad bi to učinio neko ko nije iz Niša.
- forum.virtualno.com - prilično slab forum, slabog kvaliteta, ali isto tako bitno posećen.
- forum.b92.net - nisam siguran da li je ovde dozvoljeno pisati potpise u dnu poruke, ali vredi pokušati. Sa tog foruma bismo mogli da privučemo neke ljude, jer je forum koliko-toliko kvalitetan, kvalitetniji od ovih gore navedenih.
- forum.dsomladina.org.yu - forum omladine DSa. Ne znam zašto mi nije stigla potvrda o registraciji, tako da nisam još bio u stanju da napišem niti jednu poruku, a bilo bi dobro, pošto imamo slične planove, ideje.
- rts.co.yu/forum - ovde nije moguće ostavljati potpise, koliko znam. Ali možete pokušati sa reklamom nekih naših tema. Ja sam jednom to uradio, ali tema nije bila baš posećena, tako da smo samo jedan dolazak s njihovog foruma imali.
- tvorac-grada.com/forum - forum za one koje navodno zanima umetnost, ali dosta bahato odraðeno, nekako haotično i bez pravih kritika i pravog diskursa. Mnogo ima ljudi, tako da bi vredelo tamo ostavljati potpise. Siguran sam da bi veliki broj ljudi odande, kad bi saznao za nas, došlo ovde.
- 016info.com/forum - leskovački forum. Ima me i tamo, ali ne želim da rasipam pažnju pa sam samo desetak poruka ostavio (sa potpisom).
- vranjecafe.net/forum - forum Vranjanaca. Danas sam ostavio tamo jednu interesantnu poruku... poučnu.
Izvolite, spamujte :mrgreen: samo se nemojte izgubiti po tim forumima.