Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Novi dizajn sajta www.differentia-nis.org  (Pročitano 2444 puta)
Silovani_Leptir
Teatralni mislilac

Duh bunta: +16/-2
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #15 poslato: 17.02.2008. 16:08 »

Vidim da se teži web 2.0  filozofiji. I neka. Možda bi jedino valjalo promijeniti sivu i crnu u neke svjetlije boje.
Sačuvana

Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
Domaci I.
Urednik

Duh bunta: +125/-94
Na mreži Na mreži

« Odgovor #16 poslato: 17.02.2008. 16:50 »

Silovani, hvala. Nego, znaš kak... ja baš i ne znam šta je to web 2 filozofija  nedoumica  U pravu si što se tiče grafike i boja, pošto sam to i ja primetio, ali zasad nemam vremena da se tome više posvetim. Bliži mi se ispit a i još malo pa bi trebalo spremati tekstove za treći broj Zapada.

Možda kad sve to završim da se pozabavim web dizajnom ozbiljnije. Ovo ovako i nije tako loše... za prelazni period.
Sačuvana

Silovani_Leptir
Teatralni mislilac

Duh bunta: +16/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 17.02.2008. 17:45 »

U dizajnu je to naglasak na jednostavnosti, kombinaciji par boja (toplijih boja) i "user friendly" tehnologiji koja kombinira i php, ajax, css, html itd..  A stranice koje najbolje predstavljaju web 2.0 su ti digg.com, facebook.com, stumbleupon- temelje se na tome da korisnici sami stvaraju sadržaj.
Sačuvana

Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
Domaci I.
Urednik

Duh bunta: +125/-94
Na mreži Na mreži

« Odgovor #18 poslato: 02.03.2008. 03:17 »

Da, to mi je i bio cilj: da korisnici sami počnu da vode jedan internet medij; medij koji će im sao dati smernicu, osnovne ideje, a oni dalje plasirati i organizovati akcije van neta. Problem je što koristim platformu WordPress-a, što ne daje utisak da se radi o velikom sajtu (WP se pre koristi za blogove), ali ja ću pokušati - i možda već uspevam - da prikrijem taj nedostatak i eventualno na istom izgradim veći i ozbiljniji sajt.

Dizajn polako sređujem, i mislim da će biti perfektno u vreme kada bude izašao treći broj Zapada (to je krajnji rok). Danas sam nešto radio (čitav dan), pa ko želi neka prokomentariše. Ima još toga da se menja...
Sačuvana

Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 02.03.2008. 19:30 »

Ako mene pitas, boje mi se cine kao problem i to veliki problem. Treba biti talenat za to uskladjivanje, cak i ako imas nacin da graficki izvedes dobre elemente.
Sta ces sa neskladom koji postoji izmedju headera i tela stranice i sajta? Jedno sareno, drugo skroz belo.
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: