Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Novi dizajn sajta www.differentia-nis.org  (Pročitano 2658 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Silovani_Leptir
Građanin

Duh bunta: +18/-4
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #15 poslato: 17.02.2008. 16:08 »

Vidim da se teži web 2.0  filozofiji. I neka. Možda bi jedino valjalo promijeniti sivu i crnu u neke svjetlije boje.
Sačuvana

Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
Domaci Zdajnik
Urednik

Duh bunta: +143/-98
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 17.02.2008. 16:50 »

Silovani, hvala. Nego, znaš kak... ja baš i ne znam šta je to web 2 filozofija  nedoumica  U pravu si što se tiče grafike i boja, pošto sam to i ja primetio, ali zasad nemam vremena da se tome više posvetim. Bliži mi se ispit a i još malo pa bi trebalo spremati tekstove za treći broj Zapada.

Možda kad sve to završim da se pozabavim web dizajnom ozbiljnije. Ovo ovako i nije tako loše... za prelazni period.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Glasaj za decentralizaciju i regionalizaciju [anketa]
Silovani_Leptir
Građanin

Duh bunta: +18/-4
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 17.02.2008. 17:45 »

U dizajnu je to naglasak na jednostavnosti, kombinaciji par boja (toplijih boja) i "user friendly" tehnologiji koja kombinira i php, ajax, css, html itd..  A stranice koje najbolje predstavljaju web 2.0 su ti digg.com, facebook.com, stumbleupon- temelje se na tome da korisnici sami stvaraju sadržaj.
Sačuvana

Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
Domaci Zdajnik
Urednik

Duh bunta: +143/-98
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 02.03.2008. 03:17 »

Da, to mi je i bio cilj: da korisnici sami počnu da vode jedan internet medij; medij koji će im sao dati smernicu, osnovne ideje, a oni dalje plasirati i organizovati akcije van neta. Problem je što koristim platformu WordPress-a, što ne daje utisak da se radi o velikom sajtu (WP se pre koristi za blogove), ali ja ću pokušati - i možda već uspevam - da prikrijem taj nedostatak i eventualno na istom izgradim veći i ozbiljniji sajt.

Dizajn polako sređujem, i mislim da će biti perfektno u vreme kada bude izašao treći broj Zapada (to je krajnji rok). Danas sam nešto radio (čitav dan), pa ko želi neka prokomentariše. Ima još toga da se menja...
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Glasaj za decentralizaciju i regionalizaciju [anketa]
Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 02.03.2008. 19:30 »

Ako mene pitas, boje mi se cine kao problem i to veliki problem. Treba biti talenat za to uskladjivanje, cak i ako imas nacin da graficki izvedes dobre elemente.
Sta ces sa neskladom koji postoji izmedju headera i tela stranice i sajta? Jedno sareno, drugo skroz belo.
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: