Stranice: [1] 2 3   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Nove pretnje  (Pročitano 6552 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Urednik

Duh bunta: +162/-101
Na mreži Na mreži

« poslato: 13.12.2006. 19:05 »

Već po ko zna koji put mi stižu pretnje i idiotske poruke ljudi koji me izgleda mrze na nekoj osnovi (što nacionalnoj - iako ne pripadam nijednoj naciji, što zbog altruizma u vidu planova organizacije, itd.).

Pre nekoliko dana (9. decembar, 02:04) mi je stigao u 2 sata po ponoći sms sa broja 064/3075041 i glasilo je ovako:

PREKINI DA MI UZNEMIRAVAŠ PRIJATELJE! NEKI OD NJIH TE I POŠTUJU! A TI I JA IMAMO NERAŠČIŠĆENE RAČUNE! TRGNI SE! FORUM TI JE VEĆ PUST!

mj@d

Naravno, na takvu stvar nisam odgovorio, ali mi je bilo neprijatno, jer mi nije jasno najpre šta to ja imam neraščišćeno sa mj@d, osim što je nisam podnosio zbog nebuloza na forumu, ali ona je mene ovde daleko više vređala no ja nju. Drugo, nije mi jasno zašto se ona brine o forumu. Treće, njeni drugari mene maltretiraju, a ne ja njih, barem ne još, jer još uvek nisam podneo prijavu protiv alltheweb-a (Miloša) i strangelove-a (Vladimira). Sve u svemu, mislim da ovaj broj ne pripada mj@d, i koliko god ona bila drska, ne verujem da bi se ovako bezvezno i neosnovano obraćala.

Dalje.

Sa e-mail-a koji se vodi na ime neke (meni nepoznate) Aleksandre Stevanović, 29. novembra mi je stigao sledeći mejl:

Zaista si neverovatan lik, sada mi je potpuno ajsno tvoje glediste demokratije
i transparentnosti. Blokirajuci sAngie, strangelove, alltheweb i nekim semsnim pretnjama
pokazujes da su ljudi u pravu.

Ne dopustas da iznesu svoje glediste , zavodis smesan sistem diktature i hranis svoj sitni ego

Nisi ni za zaljenje

AK

S obzirom na to da se osoba preziva Stevanović, ovaj potpis - AK - može da zbuni, zar ne? Sada, meni nije jasno otkud se ova osoba uključuje u raspravu o tome šta se desilo i kakve veze ima sa tim. Zato mislim da je ovo jednako delo neko od ono troje pomenutih.

Ova osoba mi se još jednom obratila, no nije tako važno. Oba puta sam ignorisao.

Sada se podsetimo nečeg što je poznato jer je objavljeno na drugom podforumu:

Od: RaHoWa
Za: Mizant
Poslao: 25 Sep 2006 03:49 pm
Naslov: ...   

Pratimo tvoj rad. Bolje bi ti bilo da razmislis o svojoj buducnosti. Znamo gde se kreces i sta nameravas. Poslednje upozorenje.

Samo te gledamo za sada!

To se desilo 25. septembra. Više o tome klikom - ovde.

A evo šta sam danas zatekao u svom inboksu kao privatnu poruku:

Imate li komentar? I šta činiti povodom ovakvih?

Imam njegovo ime i prezime, jer je na nekoj temi sam rekao. Tako da ću i njega prijaviti, ali bilo bi beskorisno ako se lažno predstavio.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Rale
Gost
« Odgovor #1 poslato: 13.12.2006. 20:42 »

...mađarsku??????????????????... jezik

...a što ne priznaš da ti prezime potiče od "Kekenjjezik

...da nije žalosno i bedno... bilo bi urnebesno smešno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jezik jezik jezik jezik jezik jezik

... Namigivanje...

..."...misss'iimmm, š'a rećii?..." - citat iz jednog "filma"...
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #2 poslato: 14.12.2006. 10:53 »

Cudno je da si ti i nekako prezimeno determinisan ( da ne kazem predodredjen mada je to isto ) da strcis u odnosu na svoju sredinu. Sto se tice pretnji to je samo lajanje pacenika i ne treba se mnogo obazirati na sve to. A cisto sumnjam da ti je mj@d poslala onu poruku, verovatno se neko predstavio umesto nje.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Duh bunta: +74/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 14.12.2006. 15:57 »

Citat
jer mi nije jasno najpre šta to ja imam neraščišćeno sa mj@d, osim što je nisam podnosio zbog nebuloza na forumu

ahahaha...

p.s. ja trenutno nisam u stanju mnogo da govorim ali uskoro cu se obratiti javnosti. samo da ne mislite da sam umro
Sačuvana
Admini...
Administrator

Duh bunta: +5/-5
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 18.12.2006. 04:15 »

Diferenciji je još jednom zaprećeno. Pogledajte u prilogu šta je stiglo na e-mail adresu predsednika organizacije.

Sačuvana
UnDead
Gradjanin
*

Duh bunta: +3/-1
Van mreže Van mreže

Besmrtni Filozof

« Odgovor #5 poslato: 20.12.2006. 21:59 »

Neki ljudi na sebe misle samo u najgorem slucaju... treba da se zapitaju dali zive zbog sebe ili zbog drugih (Srbiju na primer). Ja zivim zbog sebe i hocu da budem slobodan i niciji podanik ili ... nebih sada da trazim bolju rec.
Sačuvana

We're just living to die...
                                    You'll understand when I'm dead...
Shumadija do Tokija
Administrator

Duh bunta: +10/-1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 22.12.2006. 11:10 »

Diferenciji je još jednom zaprećeno. Pogledajte u prilogu šta je stiglo na e-mail adresu predsednika organizacije.

Протераћемо цве бас...
 jezik jezik jezik
Mučenici, pa oni ni tastaturu ne umeju da koriste. Eto šta ispadne kada daš nekom polupismenom, da sastavi "pretnju", ćirilicom na latiničnoj tastaturi  Zaprepašćen Zaprepašćen
Sačuvana

Ljudi mnogo kradete! Da kraduckate pomalo pa da vas tolerišem...
Velja Ilich
Domaci Zdajnik
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #7 poslato: 22.12.2006. 19:13 »

Nedavno sam video na nekom niškom web mestu da se isto tako pominje ova organizacija (verovatno neformalno udruženje građana, bar se nadam da takvi ne mogu da registruju kod Ministarstva za ljudska i manjinska prava) i to kaže se da su napali neke devojke koje su sedele na keju, gotovo u centru grada, da je policija došla ali da nije htela da privede nikog. Izgleda da se radi o klincima, ali ako tek tako napadaju možda i nije baš naivno. A to što su nepismeni samo potvrđuje da su im reči iskrene. Ne može pametan čovek da bude Srbenda.

Hvala svima na podršci.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Bosona
Gradjanin
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 28.01.2007. 19:07 »

Kada bi u Beogradu pokusali da govore jezikom koji mozemo citati na ovom mjestu Srbija bi odavno bila u EU, a 100% sam siguran da bi i mi iz BiH dali punu podrsku tome. Jer sa vama se moze razgovarati, ne samo razgovaati vec i druziti.

Prijetnje koje citamo izazivaju gadjenje i kod nas!
Sačuvana

Gradjanska Republika BiH
Nebojsa
Gradjanin
*

Duh bunta: +7/-16
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 06.02.2007. 17:26 »

Boze, boze, odasvud neprijatelja ima. Kako god okrenesh - ne valja! Prognoziram selidbu u Beograd do 2008. godine.
Sačuvana
provincijalac
Gradjanin
*

Duh bunta: +36/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 06.02.2007. 22:09 »

Da li se to ne prijavljuju nove pretnje ili ih uopste vise nema?  :(
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #11 poslato: 07.02.2007. 00:15 »

Nema pretnji jer nas nema u medijima. Ali spremam projekat koji će naročito izazvati ljutnju i nezadovoljstvo retardiranih nam sugrađana, tako da je realno očekivati otmice, bombaške napade na rezidenciju Differentia-e, pretnje ubistvom i slično.  :sumnjalo:
Sačuvana

Lvzifer
Gradjanin
*

Duh bunta: +15/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 29.03.2007. 02:25 »

Nista, ne gine vam da napravite DSB i DIB i DOS ( differentia sluzba bezbednosti, differentia inform biro i differentia oruzane snage )
Sačuvana

Some people think they think but they are not really thinking  so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
UnDead
Gradjanin
*

Duh bunta: +3/-1
Van mreže Van mreže

Besmrtni Filozof

« Odgovor #13 poslato: 29.03.2007. 12:36 »

Nista, ne gine vam da napravite DSB i DIB i DOS ( differentia sluzba bezbednosti, differentia inform biro i differentia oruzane snage )

... oprostite, ovo me je nasmejalo...
Sačuvana

We're just living to die...
                                    You'll understand when I'm dead...
Lvzifer
Gradjanin
*

Duh bunta: +15/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 29.03.2007. 17:46 »

... oprostite, ovo me je nasmejalo...
Ljude oce da biju ti se smejes. E budaletino jedna... ne smeje se tudjoj nesreci samo gluposti. Mada glupost ne postoji znaci ne smeje se uopste.
Sačuvana

Some people think they think but they are not really thinking  so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
Stranice: [1] 2 3   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: