|
Admini...
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 01.04.2007. 01:41 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dexa pantelejski
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 02.04.2007. 16:39 » |
|
Ja bi ovo prijavio miliciji. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prasetina nas je održala, njojzi fala!
|
|
|
|
milos
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 02.04.2007. 17:12 » |
|
Ja bi ovo prijavio miliciji.  E, jebiga, ne vredi. Milicija reaguje uglavnom samo po prijavi svestenika  .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
A sve mlade djevojke koje nisu poznale muskarca ostavite na zivotu za se.
|
|
|
|
Admini...
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 11.04.2007. 01:16 » |
|
Uvreda pristigla juce na adresu predsednika Udruzenja:  S obzirom na e-mail banovanog korisnika "osvetnik", koji glasi sporednooo@yahoo.com, i pod imenom Miomir Rasic, uvidom u IP adresu dobijamo mnogo ranije banovanog korisnika "Raus", koji je i ranije pretio (vidi prilog gore). Zanimljivo je sto je ovaj korisnik koristio u oba slucaja domen "filfak.ni.ac.yu", sto je domen Filozofskog fakulteta u Nisu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 11.04.2007. 12:51 » |
|
Ocigledno da tek kad krenes da se bavis nekim javnim poslom vidis kakvih bolesnika sve ima. Ovako dok si anoniman slabo i primecujes...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 11.04.2007. 15:01 » |
|
Mišljenje ili glupost pojedinaca nije samo njihova lična krivica. Ako mediji ne reaguju, ako mediji ne znaju šta im prezentuju, ako ih truju nacističkim sranjima, turbo-folkom i primitivnim emisijama, da li to znači da garnitura na vlasti očekuje bolje od ovih koji prete? Da li je ovo što danas gledamo na medijima nešto što bi trebalo da ljudima otvori oči? Pogledaj kakve dnevne listove imamo, pogledaj šta mi zovemo urbanim, pogledaj šta je ideal obrazovanog čoveka, pogledaj šta znači uspešan čovek, i biće jasno da ovde nijedna kvalitetna ideja ne može da prođe.
Međutim, koliko je loše u Beogradu, još deset puta je gore u Nišu ili u nekoj drugoj selendri.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 11.04.2007. 15:22 » |
|
Mene zabrinjava sto je sa filfak.ni.ac.yu. Ocigledno je neki mladji korisnik interneta u pitanju, ali ako vec ima besplatni internet od strane fakulteta, racunajmo da je neko ko ima solidne ocene. A eto kakva pamet.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 18.05.2007. 22:30 » |
|
Neonacisti ponovo prete. Dobio sam mejl sa adrese " alex.nedic@gmail.com" uz tekst: "Aco smiri se malo molim te,ovo je prijateljsko upozorenje,zaista jeste,posle ce biti kasno" Prilog (klikni za uvećanje): 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dexa pantelejski
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 18.05.2007. 23:44 » |
|
Koliko ja znam, to je pismo vlasnika lokalne kafane u Brzom Brodu.
Čuo sam da ti tamo redovno ideš na bilijar, pa kad se obločeš, počinješ da maltretiraš goste i nasrćeš na maloletnice sa namerom da ih obesčastiš.
Čovek te lepo moli da prestaneš sa tim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 18.05.2007. 23:55 » |
|
Slušaj, retardirana seljačino. Ovo što mi šalju tvoje kolege neonacisti, šrafcigeri i radikal-de-es-es-ovci samo intenzivira moju mržnju prema primitivizmu, i ohrabruje da nastavim da se borim protiv vas. I ako znaš nekog od njih, a sasvim je verovatno da znaš, reci mu neka uradi to što ima, i da završimo s tim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dexa pantelejski
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 19.05.2007. 02:14 » |
|
Kekenju, to što si ti čovek operisan od smisla za humor je jedno... I nemam ništa protiv toga.
Međutim, prelaziš neke granice.
Ja ti nisam fantomski neonacista koji postoji samo na webu, ja imam ime prezime, adresu, broj telefona. Ako stvarno misliš da ja imam veze sa pretnjama koje dobijaš možeš slobodno da potegneš tužbu, žalbu ili šta god tvoj ograničeni štreberski mozak smatra za shodno.
Međutim, uvrediš li me još jednom ovako direktno i to garniraš optužbama da se družim sa ideološkim nedonoščićima i ološem poput tebe, otići ću do Brzog Broda i polomiću ti tu tvoju arogantnu balavu pičkicu.
A posle možeš da me mrziš koliko hoćeš.
Ovo su tvoji kolege degenu psihotični, delite sličnu mentalnu bolest. Verovatno se kljukate istom vrstom lekova i imate karton kod istog doktora. Najveći problem u ovoj državi jeste činjenica da ludaci poput tebe i ovih skinheda i radikala ne samo da su na slobodi već svoje debilne ideje slobodno mogu da izlažu javnosti.
Toliko od mene.
I još nešto. Ja ne ispaljujem prazne pretnje poput ovih idiota što ti kao pičke, anonimno šalju poruke. Baš bih voleo da vidim da l će da budeš toliki mudonja na rečima kad te budem pronašao na Filozofskom sledeće nedelje. Da vidim da li ćeš tad da me nazoveš nacistom i seljačinom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pera
Narodni mudrac

Duh bunta: +1/-1
Van mreže
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 04.07.2007. 15:06 » |
|
Koliko ja znam, to je pismo vlasnika lokalne kafane u Brzom Brodu.
Čuo sam da ti tamo redovno ideš na bilijar, pa kad se obločeš, počinješ da maltretiraš goste i nasrćeš na maloletnice sa namerom da ih obesčastiš.
Čovek te lepo moli da prestaneš sa tim. haha,koji kralj ovaj dexa.vrlo je moguce da kekenj to radi,a jos kad pomesa lekove koje pije sa alkoholom....dobija tad razne ideje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DaXa
Libertarijanac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 02.08.2007. 01:12 » |
|
Haha... Koliko su jadni ti... U nemanju inteligencije oslanjaju se na mishice. No zbog takvih treba krupnijim koracima i agresivnije forsirati ovu organizaciju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 11.12.2007. 15:16 » |
|
Dugo vec nema nikakvih pretnji. A resili smo da oslobodimo i odbanujemo neke krvnike koji su vredjali ljude sa foruma i ljudsku vrstu generalno svojim pojavljivanjem i govorom. Medju njima je i korisnik Raus, o kojem se ovde govorilo. Zanimljivo, kad sam kliknuo da ga odbanujem, zatekao sam zapanjujucu identifikacionu oznaku: filfak.ni.ac.yu, sto znaci da je sa niskog univerziteta i to jedan od povlascenih studenata ili profesora. Slicica: 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 16.12.2007. 03:11 » |
|
Stigle su nove pretnje, ovog puta sasvim bez ikakvih ideja i bez obzira na program Diferencije. Dakle, nisu fašisti već isključivo nekakvi bezidejni ljudi koji i ne znaju čemu Diferencija služi. Prećeno je klevetom (unapred), odnosno objavom u javnosti nekih stvari koje bi Diferenciju vređale, ali još uvek nisam obavešten šta bi to moglo da bude, a zatim je (juče) naručeno i hakovanje ovog foruma. Više o tome na linku Sasa Stanojevic preti i narucuje hakovanje foruma Diferencije. O svemu će biti više reči u toku dana kada budem bio obavešten da li je moguće pokrenuti spor kod nadležnih organa ili ćemo na pretnju odgovoriti nekim drugim putem.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|