Stranice: [1] 2 3 ... 5   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Koncept Foruma NVO Differentia  (Pročitano 8421 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
sAngiE
Gost
« poslato: 09.10.2006. 14:26 »

Molim vas da na ovu temu odgovarate primedbama koje bi pomogle razvoju ovog foruma u smeru populacije gradjanskih ideja i duhu tolerancije.

Temu inace otvaram zbog povecanog interesovanja u mom sanducetu u vidu privatnih poruka. Mislim da bi zaista bilo konstruktivno povesti javnu raspravu kako ne bih pokazivala moj stav i odgovarala mozda kontradiktorno onome sto se ovde cini.
Sačuvana
Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #1 poslato: 09.10.2006. 19:07 »

Odakle? Ja ne vidim problem. Bas me zanima kako glase te poruke u sanducetu da bi se pokrenula ovakva tema, i to na ovom forumu....
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Urednik

Duh bunta: +143/-98
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 09.10.2006. 19:44 »

I mene zanima kako se tačno to ljudi obraćaju. Ali bih mogao slobodno da konstatujem da oni sami čine forum zatvorenim, jer stvar ne postavljaju javno već se obraćaju pojedinačno, što liči na šaputanje u prostoriji u kojoj ima još nekih ljudi.

A što se tiče pitanja za glasanje, meni se ne sviđa ono treće. Zašto "manifest Srba"? Pored mene, mislim da se još neki ovde ne deklarišu kao Srbi.
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Plodni bizon
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 10.10.2006. 01:28 »

Tom zadnjom recenicom opet plasis ljude... Neki ce da kazu u sebi: evo ga, ovi nisu Srbi pa hoce da podele nasu zemlju... bla, bla, bla... Nema veze sto to nije nikako povezano, i sto nema veze sa cinjenicama, trebalo bi da se povede racuna kako se prica, jer moras imati na umu da nas citaju neki "neopredeljeni" koji bi mozda i postali angazovani (uz nasu ideju) kad ih ne bi zbunjivao takvim izjavama.
Sačuvana
sAngiE
Gost
« Odgovor #4 poslato: 10.10.2006. 16:14 »

Stavila sam trecu opciju zato sto nas mnogi smatraju Srbima, a mi izgleda imamo ostre kriterijume pa ispadamo fasiste i sl.

Ipak, s obzirom na komentare, promenicu...
Sačuvana
ds
Gost
« Odgovor #5 poslato: 11.10.2006. 19:08 »

svaka cast na angazovanju na internetu. samo da se tako radi i u gradu bilo bi mnogo drugacije. sve pohvale. samo napred - differentia.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 11.10.2006. 19:36 »

Zahvaljujem u ime Diferencije, mada je tačno da mi pogotovo ovih dana/nedelja mnogo radimo na terenu, o čemu se može pročitati na našem sajtu, ali i u nekim medijima (Večernje novosti, Blic, TV5).

O svemu što smo do sada (na terenu) uradili opet preporučujem sajt - www.differentia-nis.org

Ukoliko želite da se uključite, posetite nas na adresi Nade Tomić 15, od 12 do 17h.
Sačuvana

sAngiE
Gost
« Odgovor #7 poslato: 12.10.2006. 01:20 »

Angazovanje Differentia-e, kako stalno govorim, moze biti jos intenzivnije, zato se prosto prikljucite. Uvek su potrebni ljudi koji prepoznaju prave ideje.
Sačuvana
Plodni bizon
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 12.10.2006. 09:47 »

Nas rad u stvari svi podrzavaju, ali ne podrzavaju one koji su delatnici. Zasto? Zato sto ne vole da neko "uspe", ma koliko to smesno zvucalo. Ne vole ljudi da se neki njihov poznanik pojavljuje na TV-u, u novinama, itd.

"Do kolko juce sm sa ovi zajedno cuvao ovce, isli smo da oremo, ranimo zivinu, a gle gi sg!" - sami pogadjajte naglasak (kako bi zvucalo uzivo)
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 20.10.2006. 14:16 »

Nadalje će se ovde voditi rasprava o samom forumu Differentia.

Sledi odgovor na primedbu ili sugestiju Trumana:

Citat: "Truman"
Mozda bi trebalo otvoriti i poseban podforum tipa Umetnost&kultura da bi se ljudi koji nisu zainteresovani za aktivnost vase organizacije privukli da postuju na razne teme.Takodje mislim da gomila ljudi koji postuju na raznim forumima jednostavno nije obavestena. Kada biste uspeli da napravite banersku razmenu sa nekim popularnim sajtovima ovo mesto bi sigurno zazivelo.

1. Podforum Umetnost i Kultura

- Mislim da ne bi imalo nikakva smisla jer već postoji odeljak "Kontra" koji se odnosi na kulturu uopšte, gde je moguće pisati i o umetničkim temama, a o kojima je moguće pisati i u Filozofskom diskursu, ako su ozbiljnijeg karaktera. Možda je problem samo u tome što neki ljudi ne shvataju šta znači to "Kontra".

2. Drugi nisu obavešteni o forumu Differentia

- Ne verujem da nisu obavešteni. Moguće je da veliki broj ljudi u Nišu nije obavešten, a koji povremeno koristi računar i internet. Verujem da u Nišu za organizaciju Differentia zna nekih 10% ljudi (nešto manje od 25 hiljada), ali da je najveći procenat tih o nama čuo na TV-u ili pročitao u novinama. Ali, ovde govorimo o Forumu gde dolaze ljudi iz čitave Srbije. često nam neki ljudi govore da nas čitaju na forumu ali da ne pišu. Redovno nas obilaze i prate šta radimo ali se ne uključuju. Ne znamo  zašto.

3. Banerska razmena sa drugim forumima

- Takva vrsta marketinga provereno ne donosi mnogo uspeha. S druge strane, nemoguće je postaviti baner na nekom dobro razrađenom forumu ili sajtu a ne platiti. Taj forum ne bi imao nikakva razloga postaviti naš baner. Imao sam i gorih iskustava što se tiče sajtova (koji obično traže novac u zamenu za reklamu). Recimo, pre nekoliko meseci na sajtu Blica nalazio se link ka Differentia-i, ali su ga uklonili posle nekog vremena (mesec-dva), zato što im ne odgovara politika koju promovišemo.

Na web-u je mnogo sajtova koji promovišu velikosrpstvo, ili se politikom ne bave ali nisu građanske orijentacije te im naše ideje zvuče kao ekstremističke, ne dopadaju im se, i ne žele nikakvu saradnju.

Najbolji način za reklamiranje i promociju ovog foruma jeste kroz aktivnosti na drugim forumima gde je moguće postaviti u potpisu ili u polju "lokacija", u najgorem slučaju, adresu foruma. Ali problem je tada sa vremenom, jer nije lako pisati na dva ili tri foruma. često iz tog razloga na drugim forumima pišem jako kratke poruke, koje tek premašuju onaj nivo kada se mogu zvati spam porukama.
Sačuvana

provincijalac
Libertarijanac

Duh bunta: +36/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 04.11.2006. 16:13 »

Cheesy forum je zatvorenog tipa a dokaz je to sto mnogi i ne znaju za njega, cemu doprinosi neangazovanje administracije da u njemu ucestvuje veci broj ljudi

sad je IN biti pobunjen, pa cu sad i ja da uzviknem: dole administracija!  :-X
Sačuvana
Lvzifer
Građanin

Duh bunta: +15/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 09.11.2006. 04:58 »

vodje ovog judeo masonskog projekta su ekstremno netolerantni, zatvoreni ljudi bez razumevanja za druge.
Znaci Fasisti.  Namigivanje
Sačuvana

Some people think they think but they are not really thinking  so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +61/-27
Na mreži Na mreži

mracni otpadnik

« Odgovor #12 poslato: 09.11.2006. 10:56 »

vodje ovog judeo masonskog projekta su ekstremno netolerantni, zatvoreni ljudi bez razumevanja za druge.
Znaci Fasisti.  Namigivanje

Jel ti hoces da kazes da su Sangie i Mizant masoni? AKo jesu molio bih da me predloze za novog clana posto bi' voelo da budem mason. Namigivanje
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci Zdajnik
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 09.11.2006. 12:21 »

Jedna moja koleginica sa faksa (pametnija, a moram da dodam da je takvih zaista bilo malo, pa je možda i jedina) je, kaže, bila ubeđena tri godine koliko je mogla da me sluša na faksu, da sam ja mason, s obzirom na stavove koje sam tamo zastupao na diskusijama. Začudila se kad sam joj rekao (tada) da sam za masone jedva čuo, i to kao neku vrstu sekte, pročitao u nekoj knjizi o zaštiti pravoslavne vere još pre 8 godina.

Tada mi je ona ispričala šta sve zna o njima (kao i ko je sve od političara-Srba u masonima, u šta ne verujem) i... nisam oduševljen...
Sačuvana

Lvzifer
Građanin

Duh bunta: +15/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 09.11.2006. 15:49 »

ovde ima mesta samo za jednog masona.
I to sam ja
I mesta za jednog Db-ovca.
I to je popivoda.

"nijedne nema bolje od nase policije "
Sačuvana

Some people think they think but they are not really thinking  so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
Stranice: [1] 2 3 ... 5   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: