Stranice: 1 ... 7 8 [9]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Generalna kritika udruzenja Diferencija - Nis  (Pročitano 9962 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
svetac38
Nazionalist
*

Duh bunta: +20/-20
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #120 poslato: 18.04.2008. 02:38 »

.....iznervirao sam te a! Čim vičeš sa tim velikim slovima. Samo se ti praćakaj, ali vidim da te je DI "denacifikovao" .......... i da znaš da si mu ti prvi  osmeh Zvrko
Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: 18.04.2008. 03:04 »

... ali zato pozivam druge da napišu kako zamišljaju zajednički rad, ako su uopšte za tako nešto.

ZAJEDNICKI RAD?

Sto ce reci:
Da je tudje misljenje ravnopravno tvom.
Da ini nisu stoka i bitange samo zato sto ne misle da si u pravu.
Da se tebi neko suprostavi a da ne dobije etiketu.
Da odgovoris na pitanja usko i jednosmisleno.
Da...
ma ima mnogo toga.
Ma.... Ko je be ovdena lider ove politicke Diferencijalne organizacije, ti ili forumasi?
Sačuvana
ZileZilet
Gradjanin
*

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #122 poslato: 18.04.2008. 22:48 »

Ti uopste nisi normalan! Kada sam ja to bio nacifikovan, pa da me pomenuti denacifikuje??? To je stvar njegovih stereotipa, podela na nase i njihove.... A, obaska sto denacifikovati zvuci kao deflorisati. Ali, posto me stalno maliciozno podbadas, odlucio sam da te ignorisem. Da si Rada Dada Amin, potkacio bih te. I to dobro!!!! Ali, s obzirom da si Svetac, I ignore your bullshit. :ljut2:
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Domaci Zdajnik
Urednik

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #123 poslato: 26.04.2008. 13:10 »

Da vidimo malo ko su oni koji kritikuju Diferenciju, i da vidimo na koji način to rade. Interesantno je, pa zato molim ove koji imaju interesovanja za ovaj forum da pročitaju. Komentari su "skinuti" sa foruma koji vodi Dexa Pantelejski sa svojom kafanskom ekipicom:

Citat: korisnik tog foruma pod nickom "Cara"
najgrdji schljam "juzhne pruge" se uveliko izvozi u region "kruga dvojke", i jedino takvi ljudi, koji mrze svoj kraj/zavichaj [kao shto su ovi iz nvo diferencija] mogu da oznachavaju jug Srbije kao neshto malo, prljavo, nedostojno, nisko, neuko&takoto, jerbo na taj nachin najlepshe opisuju sebe, neuspele ovdi, ali zato [najverovatnije] uspeshne prestonichke dupeuvalakache.
fala.

Sve to što je taj Carra kazao nema nikakvog značaja jer to je mišljenje svakog nepismenog u Nišu, a na takve ne bi vredelo obraćati pažnju (i nadam se da makar oni nisu na pozicijama da o bilo čemu odlučuju). Ali sledi odgovor Dekse, pa dakle nosi težinu:

Citat: Dexa Pantelejski, ovde Majk Oldfild
To je tacno. Ali kad vec pominjes Differentiu koja je jedna minorna organizacije koju cine isfrustrirani klinci sa problemom osnovnog obrazovanja i nedostatkom sexa, ako si bio na njihovom forumu (sa kog sam ja banovan) video bi da tamo nema skoro nijednog juznjaka. Oni se kao bore za decentralizaciju, za Jug, a sve neki ljudi iz Vojvodine i iz okolnih republika. Kako god se pojavi neki Nislija ili Vranjanac oni ga ili izvredjaju ili proglase fasistom ili covek, jednostavno, kad vidi sa kim ima posla, pobegne glavom bez obzira.

A i ne bih se slozio da im je uvlacenje prestonici uspelo. Da je tako, dobili bi neku kintu, nesto sitno, ovako, nit je tamo ko cuo za njih, nit ikog zanimaju, kao sto rekoh, minorna skupina polupismenih bukacha od kojih neki (onaj Kekenj recimo) imaju ozbiljne psihicke probleme.

S obzirom na ovoliki nivo bezobrazluka, neljudskosti i budalaštine, ali još više uvrede na račun njega samog nego što je vređao Diferenciju (ali kad bi bilo tamo nekog pismenog i makar poluobrazovanog da shvati koliko je idiotski taj Deksin komentar), razmišljam da li bi trebalo sa dotičnim zauvek raskrstiti, jer kao osoba koja ima ovako uske poglede na stvari, ko pokazuje nedopustiv nivo nepoštovanja drugih, i ko nema nimalo zahvalnosti i ne uočava koliko je dobro to što Diferencija radi, da li bi trebalo zauvek zabraniti korišćenje foruma Dexi Pantelejskom?

Recite, ja nemam ideju. Ono što je citirano je STRAŠNO, ne zato što bi moglo biti istina (ono je u stvari jedan pogled na Diferenciju), nego zato što dolazi od čoveka koji je na poziciji i koji sa te pozicije naprosto mora da zrelije vidi i Diferenciju, i situaciju u gradu, i borbu za decentralizaciju.

Sve to ne uzimajući u obzir optužbe za bolest na moj račun.

Još jednom: STRAŠNO!
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
ZileZilet
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #124 poslato: 26.04.2008. 13:52 »

A na kojoj je on to poziciji???
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #125 poslato: 26.04.2008. 14:05 »

Ne bih da otkrivam, Žile. Možda ne želi da se zna. Svejedno, kulturni je radnik grada, i to ti možda razjašnjava zbog čega je Niš takav kakav je... između ostalog.

Meni je strašno žao što je tako.
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
ZileZilet
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: 26.04.2008. 14:12 »

SUPER BRE
Sačuvana

direktor bolnice
Gradjanin
*

Duh bunta: +7/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: 26.04.2008. 18:19 »

bolje da ti ne pricham shta su meni poznanici prichali o diferentii , kad ti toliko znachi shta svaka susha pricha
kad bi se tako svaki politichar uznemiravao shta o njemu javnost pricha za jedan dan pa svi bi zavrshili na vma za par sati
Profesionalno je ne ochekivati od svih podrshku , nikad ni o kome nije se prichalo bash sve najlepshe
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #128 poslato: 26.04.2008. 21:03 »

bolje da ti ne pricham shta su meni poznanici prichali o diferentii , kad ti toliko znachi shta svaka susha pricha

Znači mi jer me povređuje kad znam zbog čega i zbog koga sve činim, zašto pišem i zašto kritikujem, a oni mi vraćaju na taj način. A ako su svi na strani tih ljudi, te zatucanosti ovog kraja, nema nekog opravdanja da se zalažem za boljitak. Zašto bih se zalagao za dobro Meraklija-neonacista koji mi prete ili sličnih Deksi koji me vređaju i pljuju pred kim stignu?

Ne osećam opravdanje da radim to na šta sam fokusiran već godinama. Ispadam kriv u sopstvenim očima što želim da pomognem.

Citat
kad bi se tako svaki politichar uznemiravao shta o njemu javnost pricha za jedan dan pa svi bi zavrshili na vma za par sati
Profesionalno je ne ochekivati od svih podrshku , nikad ni o kome nije se prichalo bash sve najlepshe

Ne očekujem ja od svih podršku, ali je sasvim realno da očekujem od prosečnih ljudi, i onih koji imaju neku moć u gradu, shvatajući da su tu moć zaslužili intelektom, a ne vezom.
Sačuvana

Mike Oldfield
Gradjanin
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

Došao ovde da podjebava

« Odgovor #129 poslato: 29.04.2008. 15:49 »

Da vidimo malo ko su oni koji kritikuju Diferenciju, i da vidimo na koji način to rade. Interesantno je, pa zato molim ove koji imaju interesovanja za ovaj forum da pročitaju. Komentari su "skinuti" sa foruma koji vodi Dexa Pantelejski sa svojom kafanskom ekipicom:

Sve to što je taj Carra kazao nema nikakvog značaja jer to je mišljenje svakog nepismenog u Nišu, a na takve ne bi vredelo obraćati pažnju (i nadam se da makar oni nisu na pozicijama da o bilo čemu odlučuju). Ali sledi odgovor Dekse, pa dakle nosi težinu:

S obzirom na ovoliki nivo bezobrazluka, neljudskosti i budalaštine, ali još više uvrede na račun njega samog nego što je vređao Diferenciju (ali kad bi bilo tamo nekog pismenog i makar poluobrazovanog da shvati koliko je idiotski taj Deksin komentar), razmišljam da li bi trebalo sa dotičnim zauvek raskrstiti, jer kao osoba koja ima ovako uske poglede na stvari, ko pokazuje nedopustiv nivo nepoštovanja drugih, i ko nema nimalo zahvalnosti i ne uočava koliko je dobro to što Diferencija radi, da li bi trebalo zauvek zabraniti korišćenje foruma Dexi Pantelejskom?

Recite, ja nemam ideju. Ono što je citirano je STRAŠNO, ne zato što bi moglo biti istina (ono je u stvari jedan pogled na Diferenciju), nego zato što dolazi od čoveka koji je na poziciji i koji sa te pozicije naprosto mora da zrelije vidi i Diferenciju, i situaciju u gradu, i borbu za decentralizaciju.

Sve to ne uzimajući u obzir optužbe za bolest na moj račun.

Još jednom: STRAŠNO!

Zaboravio si jednu stvar: da napišeš KOG DATUMA je to postovana. Pa bi onda video da je to bilo nedugo nakon što sam ja ovde banovan pose pretnji upućenih tebi.
E, sad, ovde uvek imamo one tvoje tipične puluistine.
Dakle, ti odeš na krstaricu, recimo, i kažeš: "Dexa mi je pretio".
To je tačno.
Ali nisi rekao SVE. Jer CELA ISTINA jeste: "Dexa mi je pretio NAKON ŠTO SAM GA NAZVAO RETARDIRANOM SELJAČINOM I BEZ IKAKVIH DOKAZA OPTUŽIO DA JE JEDAN OD NACISTA KOJI MI ŠALJU PRETEĆE MAILOVE."

E, sad, šta sam ja neposredno posle toga mogao da mislim i napišem o tebi i differenciji?

PS.
Ne možeš me nikako sprečiti da postujem na forumu, uvek mogu da se vratim, kad hoće i koliko puta hoću, na raspolaganju mi je dovoljno tehničkog znanja i IP adresa da svaku pretnju banovanjem možeš da nabiješ sebi u dupe.
Sačuvana
ZileZilet
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: 29.04.2008. 20:11 »

Pa, shto bi se vrachao??? Mislim, ti si baja, imash najduzi IP u Nishu..Sav si, bre, super...Shto dolazish da kvarish srechu nama neukima i neuglednima?
Sačuvana

Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: 03.05.2008. 16:54 »

Od kritike DIFF i njenog lidera-cije-ime-nikako-nesmemo-da-kazemo-jer-sleduje-banovanje ovo je preraslo u temu "unutrasnji nemiri".

Da se vratimo u kolosek po naslovu teme?

Ako moze neko, onako usput, da mi da smernice sta se podrazumeva pod "kritikom" da bih znao kako da postavim moj novi tekst ovde.
Gresio sam, evo i Djura mije oprostio sto me je tukao... ne zelim da opet pogresim Namigivanje
Sačuvana
sandinista
Nazzi na "uslovnoj"
*

Duh bunta: +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: 07.05.2008. 15:52 »

Prvo da se sastane uprava NVO, svih 1+1+1, pa ce onda da vide sta se moze a sta ne, ko je prihvatljiv a ko ne, sta je kritika a sta nije itd... itd...

do tad ce da traje diktatura samoproklamovanog predsednika, koje ujedno i sekretar, jedini clan differentie, urednik foruma, alfa i omega...

a posle ce da prica o demokratiji, cista ironija.  osmeh
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #133 poslato: 07.05.2008. 16:10 »

Prvo da se sastane uprava NVO, svih 1+1+1, pa ce onda da vide sta se moze a sta ne, ko je prihvatljiv a ko ne, sta je kritika a sta nije itd... itd...

Sastaće se. Hvala na tako kvalitetnom predlogu. Mada, je l' bi mogao da predložiš tačke dnevnog reda?

I zašto misliš da nas ima 1+1+1? I zašto bi, da je stvarno tako, to trebalo da bude nešto loše? Da li znaš koliko je ljudi danas potrebno za osnivanje NVO?

Treće, da li znaš ko se poziva na taj argument koji glasi: koliko pristalica ima partija/organizacija - toliko vredi?

Šta misliš, ko u Srbiji ima najveći broj glasova na izborima?

Citat
do tad ce da traje diktatura samoproklamovanog predsednika, koje ujedno i sekretar, jedini clan differentie, urednik foruma, alfa i omega...

Diktatura...? Nad kim? Ko se to iz organizacije buni protiv mene? I u kojoj to organizaciji njen osnivač nije "samoproklamovani predsednik"? Ko bi trebalo da me proklamuje? Hoćeš reći da si ti pokrenuo neku nevladinu organizaciju ili medij (što očigledno nisi), uložio dosta novca, vremena, svega u to, i onda rekao: Ej, evo ko hoće neka dođe da vodi ovo, ja sam svoje odradio!

Citat
a posle ce da prica o demokratiji, cista ironija.  osmeh

Ovaj osmeh na kraju fantastično oslikava to kakav se čovek krije iza ovih reči. Podmeće ironiju čovek koji se sarkastično osmehuje posle zlonamerne, ničim argumentovane poruke.
Sačuvana

Stranice: 1 ... 7 8 [9]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: