Ako ste imali prilike da popunjavate neke formulare na engleskom pa vas tamo pitaju NATIONALITY, ne misle na vaša osećanja ili ideju nego na konkretno posedovanje statusa državljanstva u nekoj međunarodno priznatoj državi.
E vala nije tako. Kada misle na konkretno posjedovanje statusa drzavljanstva u nekoj medjunarodnoj priznatoj drzavi onda vas pitaju za sitiznsip. Kad vas pitaju za vasa osjecanja, onda vas pitaju za nesneliti. Bagra je to, ne znate vi, premudri Popivodo. Zamislite vi molim vas, kad su oni mene na vakultetu klazifikovali u kroejsn nesneliti (pre godinu dana je bilo jugoslevijn), iako se ja tendenciozno n i k a d a nisam izjasnio kojoj naciji pripadam (kad sam se upisivo na vakultet, ostavijo sam prazno tamo gde su pitali nesnaliti... u stvari ne.. tu sam stavio X, sjecam se). Bogu hvala, uskracen sam tako primitivnih osjecanja.
A ovi sto su me stavili medj ove, i one, to samo govori dovoljno o njima, kakva je to bagra, dakle, kad oni posto poto moraju da klasifikuju ljude, u ove i one, u bele i crne, zute i crvene, a ovamo u ustavu iz iljadu sedamsto i neke svi ljudi jednaki. Jes ******.