Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Neonacizam u Srbiji  (Pročitano 31979 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #300 poslato: 06.02.2008. 19:15 »

Prvo prevaspitati pa onda opismeniti:D

~Iako tvrde da nisu nacisticka organizacija, somborski skinsi su pocetkom 2007. uputili pismo klubu Arijevska rasa iz Minhena sa molbom da se kao srpski hitlerovci  ujedine s nemackim skinheadima. Iz Minhena je medjutim stigao sledeci odgovor.~
" Vi Sloveni ste niza ljudska rasa i mi arijevci nemamo nameru da se sa vama balkanskim svinjama udruzujemo"

Iz Gradjanskog Lista preuzeto.....

I onda ti shvati Srbina koji u hitlerovce ide i vidi jel to uopste moguce dozvati pameti:D
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #301 poslato: 07.02.2008. 10:58 »

I onda ti shvati Srbina koji u hitlerovce ide i vidi jel to uopste moguce dozvati pameti:D

Pa što se nisu predstavili kao Šokci i Bunjevci sa tvrdnjom da je reč o slaveniziranim Nordijcima te da povuku paralelu sa stanovništvom Normandije koji su latinizovani Skandinavci?  cudjenje
Sačuvana

peMzije mladima!
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #302 poslato: 07.02.2008. 12:03 »

~Iako tvrde da nisu nacisticka organizacija, somborski skinsi su pocetkom 2007. uputili pismo klubu Arijevska rasa iz Minhena sa molbom da se kao srpski hitlerovci  ujedine s nemackim skinheadima. Iz Minhena je medjutim stigao sledeci odgovor.~
"Vi Sloveni ste niza ljudska rasa i mi arijevci nemamo nameru da se sa vama balkanskim svinjama udruzujemo"

Ovo je nešto najjače što sam pročitao skoro a da dolazi iz dnevne štampe! Kakav šamar domaćoj boraniji! Kakav šamar budaletinama i naloženim klincima, pa to je fantastično! Smejao sam se kao dete. Ali ne verujem da će taj odgovor nemačkih fašista odbiti od ideje slave Hitleru ove domaće. Oni ne bi imali čemu drugom da se posvete i šta da budu, jer najčešće je to mladež bez srednje, a nekad i bez osnovne škole. Neki i studiraju, ali to su uglavnom loši fakulteti, recimo ovi po Nišu ili na Kosovu.

Ipak, stvarno je potrebno da se javnost izjasni po tom pitanju i tek postavi jednostavno pitanje svim nacionalistima i nacošima: kako možeš veličati svoju nacionalnost ili rasu, a da istovremeno priznaješ i drugu kao dostojnu svoje? Tako nacionalista ili rasista ne može da bude u miru ni sa jednom drugom rasom ili nacionalnošću, on nikada ne može mirno da spava i ni sa kim vani da se udružuje.

Gadno je i pričati na ovu temu, ali sjajan isečak iz Građanskog lista. Kamo sreće da i drugi listovi smeju da objavljuju takve stvari i leče provincijsku, nepismenu bagru.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
provincijalac
Gradjanin
*

Duh bunta: +36/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #303 poslato: 08.02.2008. 14:32 »

divljaci jutros bombardovali merkator na novom beogradu, a u chachku na istoimenom objektu podmetnuta bomba. fashistichka gamad a niko im nishta ne sme. smeta im shto slovenci imaju svoju prodavnicu u srbiji. bolest.
Sačuvana
Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #304 poslato: 08.02.2008. 18:23 »

Cek jel bila i u Cacku bomba??
Citam malopre kazu da je dojava bila lazna...
Koliko malouman moras biti za tako nesto.......
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #305 poslato: 08.02.2008. 18:28 »

Po meni, nije bitno da li je bila lažna dojava. Ono što je bitno jeste da građani Srbije ovakvim ponašanjem šalju poruku Evropi da ovde žive varvari a ne civilizovana ljudska bića. Nažalost, mislim da se većina građana Srbije tim statusom ponosi. To je ono... kako se zove... čuvanje tradicije i nacionalnog (i rasnog, svakako) identiteta.
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #306 poslato: 08.02.2008. 18:33 »

Naravno da nije vazno, ali opet me zanimalo da znam :)

Da, naravno...posebno kad spoje cuvanje identiteta nacije i ocuvanje bele rase :sumnjalo:
Pa nekom na polozaju ocigledno odgovara da mladi fasisti divljaju posto nema konkretnih akcija po tom pitanju...
E sad zasto i kome....
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
fotomika
Gradjanin
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #307 poslato: 10.02.2008. 00:05 »

Prvo prevaspitati pa onda opismeniti:D

" Vi Sloveni ste niza ljudska rasa i mi arijevci nemamo nameru da se sa vama balkanskim svinjama udruzujemo"

Iz Gradjanskog Lista preuzeto.....

Ha ha ha , lepo su im odgovorili, fekalije su i jedni i drugi, a pogotovo ovi domaci, (koji bi prodali i majku i oca samo da tim "arijevcima" mogu da udju u anus) i postavili ih tamo gde im je mesto, anus. Svakoj dijareji i jeste mesto u anusu dok ne protera pa se izlije u kanalizaciju.
A sto se tice kome na vlasti odgovaraju ovi klozetari, treba samo videti ko koga (nije-jeste) podrazao na poslednjim izborima, pa ce sve biti jasno.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #308 poslato: 12.02.2008. 16:31 »

Evo još malo toga... danas i juče, ali samo u prolazu, uslikao. Inače, tek planiram da objavim sve ono što sam prikupljao ovih meseci. Biće to baš puno materijala, samo razmišljam gde to da objavim. Čekam na apdejt sajta...

Ovo što sledi već je objavljeno na forumu pod temom "Slike grada Niša", ali smatram da i ovde zaslužuje da se nađe. Dakle, slike fašističkog Niša.

"Smrt Ciganima" i kukasti krst. Ulica Generala Bože Jankovića.

"Skinheads", kukasti krst i SS. Suprotna strana iste ulice (General Bože Jankovića), zgrada Muzičke škole.

"Pedere na kolac" i kukasti krst. Muzička škola (glavni ulaz).

Treba li da dodam da tuda policija svakodnevno prolazi. Jednom kada sam tamo prolazio policajac je baš išao ispred mene, i naravno nije "primetio" šta se nalazi, šta piše na tim fasadama.

"Krv i čast" uz kukasti krst. Ugao Josifa Pančića i Hajduk Veljkove.

Zabranjena (mada samo u Vojvodini) klerofašistička organizacija "Obraz" na ulazu u zgradu Umetničke škole (Prvomajska ulica).

"Skinheads" (sa nazzi simbolom). Fasada Muzičke škole (Prvomajska ulica).

"Death to ZOG" (antisemitski simbol). Ulica Prvomajska.

"Obraz" i kukasti krst (takođe i već poznato "Smrt Ciganima"). Ugao Prvomajske i Generala Bože Jankovića.

"Pederi slomiću vam pičku", "Skins", četiri ocila i kukasti krst. Pored osnovne škole "Vožd Karađorđe" (centar grada).

Širi plan lokacije. Ugao ulica Prvomajske i Todora Milovanovića. Slikano prema srednjoj školi "Bora Stanković".
Sačuvana

Nebojsa
Gradjanin
*

Duh bunta: +7/-16
Van mreže Van mreže

« Odgovor #309 poslato: 12.02.2008. 17:20 »

Dosadno im pa se deca igraju.
Sačuvana
Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #310 poslato: 12.02.2008. 19:57 »

Hehe, danas sam se slatko nasmejala jednoj rodoljubnoj na Spejsu..mislim da joj je nick Tanja - krvlju arijevac imenom srbin......
Ta se osigurala za ceo zivot.
U poslednje vreme sve je vise tih kukastih krstova....idem juce centrom i ne verujem ..bukvalno u poslednja dva meseca nastao haos.
Bas bih mogla i da fotografisem....
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #311 poslato: 12.02.2008. 20:03 »

Dosadno im pa se deca igraju.

Da umeju da razmišljaju igrala bi se dručijim simbolima. Da znaju šta predstavljaju kukasti krst i ostalo što sam uslikao. Mada lično mislim da su potpuno svesni, i da im to ne smeta, nimalo.

Hehe, danas sam se slatko nasmejala jednoj rodoljubnoj na Spejsu..mislim da joj je nick Tanja - krvlju arijevac imenom srbin......
Ta se osigurala za ceo zivot.

Izvesna Tanja će makar lako proći kroz život. Ti koji ni o čemu ne razmišljaju nekako najbolje prođu. A i živci su im uvek na broju.

Citat
U poslednje vreme sve je vise tih kukastih krstova....idem juce centrom i ne verujem ..bukvalno u poslednja dva meseca nastao haos.
Bas bih mogla i da fotografisem....

Je li istina da su kod vas ovi što divljaju, ovi neonacisti okupljeni oko Davidovića i sličnih kreatura, u stvari izbegli iz BIH i Hrvatske, Srbi pod postratnim stresnim sindromom? Ili su to stariji Novosađani kojima je odnekud eto došlo da budu neonacisti?
Sačuvana

Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #312 poslato: 12.02.2008. 20:12 »

Ma ajde da su stariji...decurlija.
Jos se ni ne briju ali vec nose bele pertle. Okupi se 10 njih i idu da se izivljavaju na pankerima i zidovima metal klubova ( i naravno kontejnerima). To su ovi lokalni skinsi

A sad ovi Davidovicevi "ozbiljni borci ", ima ih raznih, mislim da je vise domacih ,barem po pricama -posto se bas ne druzim sa tim sojem( domaci su mladji, izbegli su seniori), uglavnom isfrustriranih, intelektualno i seksualno.
Znas sta mene fascinira, to sto vecina njih studira istoriju ( ova grupica iz Nacionalnog stroja). Reko bi covek da znaju bolje ...

Citam pre neki dan na StormFrontu i cudim se..nesto su postali "pitomi" . Sad su kao fini i pristojni, ne propagiraju vise teze "ubi,kolji"..sad se samo bore da sve obojene strpaju u rezervat Cheesy
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #313 poslato: 12.02.2008. 20:21 »

Ma ajde da su stariji...decurlija.
Jos se ni ne briju ali vec nose bele pertle. Okupi se 10 njih i idu da se izivljavaju na pankerima i zidovima metal klubova ( i naravno kontejnerima).

Oni likovi okupljeni oko Davidovića, makar preko TV-a što sam video, nisu delovali baš toliko mlado. I sam Davidović sigurno ima bar 30 godina (koliko znam, bar 11 godina je studirao tu istoriju i nikako da je završi). Ajde da čujemo Maršalku, ona je bila u onom kontra-maršu (antifašističkom maršu) anarhista i liberala u Novom Sadu.

Citat
A sad, ima ih raznih, mislim da je vise domacih ( domaci su mladji, izbegli su seniori), uglavnom isfrustriranih, intelektualno i seksualno.

E, da. Uglavnom isfrustriranih ali izgledom ponajčešće. Ovo što znam u Nišu je takvo. Pogotovo ženski pol. A neko im je kazao da je avangardno biti skinhead, nazzi, ili tako nešto, pa onda hajde da i ja budem, tako rezonuju ovi mlađi. To sam obavešten gotovo iz njihovih redova, odnosno iz izvora jako bliskim njihovim članovima.

Što se seksualne frustracije tiče, evo i ja sam seksualno isfrustriran, pa opet zastupam suprotnu tezu, mada razumem da ima mnogo koji su otišli na njihovu stranu. I to može biti uzrok (kod onih devojaka koje znam i jeste to slučaj).

Citat
Znas sta mene fascinira, to sto vecina njih studira istoriju ( ova grupica iz Nacionalnog stroja). Reko bi covek da znaju bolje ...

U Nišu je grupa za istoriju, ali i za srpski jezik i književnost (i ona obrnuta: za književnost i srpski jezik), njihovo najveće uporište. Ko je na istoriji a nije nacoš, taj bi morao biti neko čudo. Imam komšinicu koja je sjajan potencijal, i eto pre dve godine upisala istoriju. Odgovarao sam je par puta kad bismo se sreli, ali nije pomoglo. Baš bih voleo da je sretnem uskoro i vidim šta je od nje postalo. Je li metamorfirala u zombija, tj. nacoša.

Inače, gledao i ja pre neki dan stormfront i primetio da znaju i pravopis, da se obimno piše, da nisu tek one brljotine od poruka. Baš sam se začudio. Ti mladići i devojke još i razmišljaju, ali im je mozak značajno oboleo. Zastrašujuće, ako ko mene pita. Baš kao da su neki ludaci, bolesnici.
Sačuvana

Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #314 poslato: 12.02.2008. 20:31 »

Da, nekako se ne uklapaju u ovaj shablon nepismenih, neobrazovanih.....: (

Ma da,kazem ta mladjarija je uglavnom zaduzena za divljanje po gradu a onda kad sazru, ako ih ne prodje ta zanesenost Adolfom idu u malo ozbiljnije vode.
Nekako me to podseti skok sa Romper Stompera  na American History X. U prvom imas hrpu obrijanih maloletnih alkosa koji tuku po podzemnoj obojene a onda kad sazru , ako ih to jos drzi krecu da se bave malo ozbiljnijom ideologijom i politikom. Krecu da se organizuju i delaju javno.

nadam se da nije Marsalka popila kamenicu u celoj toj guzvi. Naseg profu Perovica zamalo da pogode:D

Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: