Differentia diskusije
16.05.2008. 18:07 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Elektronska verzija trećeg broja časopisa Zapad [download]

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 7 8 [9]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Denacifikacija  (Pročitano 7786 puta)
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +102/-91
Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #120 poslato: 22.04.2008. 18:39 »

Uradiću. Ne se sekiraj. Samo nemoj da klevećeš i govoriš koješta o Diferenciji. Naprosto, ne pominji je dok ne počne njen šef da zarađuje i da se hvali kako je dosta para strpao u džep, zahvaljujući projektima nevladine organizacije.
Sačuvana

"U svakoj zemlji ima korova, ali samo u Srbiji se on zaliva."
Dr Zoran Đinđić
Mike Oldfield
Teatralni mislilac

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

Došao ovde da podjebava

« Odgovor #121 poslato: 22.04.2008. 18:47 »

Pa šta ima loše u tome što neko uzme novac od svog rada?

Ajde ti prvo uradi neki projekat, dokaži da si sposoban koliko i dokon, pa će biti lepo i tebi i nama.
Koliko ja znam, Differentia bukvalno ne postoji na terenu. nema projekta, rada, bilo čega... Samo virtuelne galame na internetu. Imate li vi sastanke, upravne odbore, akcije? U stvari, koliko ljudi ima Differentia?

Pitao si da ti navedem nv. organizacije koje rade u Nišu, evo ti jedna ali vredna: ljudi koji stoje iza projekta UMETNOST DAVANJA. Kad bi ti hteo da zasučeš rukave 1% koliko oni, ko zna gde bi ti bio kraj...

Najlakše je da se kritikuje tuđi rad. I to uvek rade ljudi koji u životu nisu ništa organizovali i napravili. Ja sam u ovom gradu učestvovao u organizovanju kulturnih manifestacija više puta nego što si ti navukao čarape na noge. U 50% slučajeva je to bilo za dž, recimo "Trash Fest". Nijedna od njih nije bila savršena, al ajde ljudi napravite vi nešto, pa da ja sednem, pravim se pametan i kritikujem... To je najlakše. Koliko vidim, jedan dobar deo ljudi koja ovde deli pamet nije učestvovala u organizaciji bilo čega.

Kad bi u Nišu bilo onoliko ljudi koji hoće da rade, koliko ima dokonih forumskih galamdžija, bili bi smo kao Nju Jork.

Sačuvana

Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +102/-91
Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #122 poslato: 22.04.2008. 18:51 »

Umetnost davanja ne znam ko organizuje, ali mislim da nije u režiji jedne NVO. Takođe, za to je trebalo mnogo para. Nijednoj NVO koja tek počinje sa radom ne bi niko dao tolike pare.

Nego, hajde ti političku NVO navedi, kulturne i ekološke lakše dolaze do novca.

Inače, čini mi se da je danas dan žrtava nacista, tako da ova tema u dobar čas biva apdejtovana.
Sačuvana

"U svakoj zemlji ima korova, ali samo u Srbiji se on zaliva."
Dr Zoran Đinđić
Stranice: 1 ... 7 8 [9]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks | Srpski prevod: Jovan Turanjanin
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!