Mike Oldfield
Teatralni mislilac

Duh bunta: +0/-0
Van mreže
Došao ovde da podjebava
|
 |
« Odgovor #121 poslato: 22.04.2008. 18:47 » |
|
Pa šta ima loše u tome što neko uzme novac od svog rada?
Ajde ti prvo uradi neki projekat, dokaži da si sposoban koliko i dokon, pa će biti lepo i tebi i nama. Koliko ja znam, Differentia bukvalno ne postoji na terenu. nema projekta, rada, bilo čega... Samo virtuelne galame na internetu. Imate li vi sastanke, upravne odbore, akcije? U stvari, koliko ljudi ima Differentia?
Pitao si da ti navedem nv. organizacije koje rade u Nišu, evo ti jedna ali vredna: ljudi koji stoje iza projekta UMETNOST DAVANJA. Kad bi ti hteo da zasučeš rukave 1% koliko oni, ko zna gde bi ti bio kraj...
Najlakše je da se kritikuje tuđi rad. I to uvek rade ljudi koji u životu nisu ništa organizovali i napravili. Ja sam u ovom gradu učestvovao u organizovanju kulturnih manifestacija više puta nego što si ti navukao čarape na noge. U 50% slučajeva je to bilo za dž, recimo "Trash Fest". Nijedna od njih nije bila savršena, al ajde ljudi napravite vi nešto, pa da ja sednem, pravim se pametan i kritikujem... To je najlakše. Koliko vidim, jedan dobar deo ljudi koja ovde deli pamet nije učestvovala u organizaciji bilo čega.
Kad bi u Nišu bilo onoliko ljudi koji hoće da rade, koliko ima dokonih forumskih galamdžija, bili bi smo kao Nju Jork.
|