|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #225 poslato: 27.06.2008. 01:20 » |
|
da imam veliku bradu, i da radim svashta sa njom... pogledajte samo ove ljude, koliko su srecni i ispunjeni  volela bih da imam bradu da je cheshkam i pazim    volela bih da budem, bash kao OVAJ CHOVEK  Da, bash kao on. Najveci kraljevi su imali brade, najveci sveshtenici, Vuk Karadžić i Dositej Obradović, svi oni su imali brade.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Smrt pedofiliji!
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +161/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #226 poslato: 27.06.2008. 12:16 » |
|
Urnebesno!!! Rino je definitivno najveći ludak koga sam ne samo ja sreo, nego verujem i svi vi ovde.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Duh bunta: +52/-14
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #227 poslato: 27.06.2008. 12:17 » |
|
potpisujem
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
You can get all the things You never needed You can sell people crap And make them eat it
Where is our John Wayne Where is our sacred cowboys now? Where are the Indians on the hill There's no Indians left to kill
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #228 poslato: 27.06.2008. 19:06 » |
|
Brada je super..meni je lepo kad musko pusti bradu pa je uplete u kiku 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
rutavo gmizavo govno
Gradjanin
Duh bunta: +9/-2
Van mreže
Pol: 
serbishen shvajne
|
 |
« Odgovor #229 poslato: 09.07.2008. 19:26 » |
|
Volim kada je tišina kada mi niko ne smeta kada ne razmišljam,već samo razgledam prostor oko mene kao neki bezbrižni kućni ljubimac kao debela mačka moje drugarice Jelene.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sve te stvari koje ovde u potpisu pišete su nekako bezveze.Osim ove moje stvari.
|
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #231 poslato: 04.08.2008. 12:32 » |
|
ja volim da gledam balet, tad svi skachu i svi su srecni. a nekad su tuzhni, ali nema veze
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Smrt pedofiliji!
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik
Duh bunta: +90/-13
Van mreže
|
 |
« Odgovor #232 poslato: 04.08.2008. 12:38 » |
|
Mislis li na Labudovo jezero...ono kad onaj crni labud umre? Ja obozavam balet i zato sam se zarekla da cu u narednom zivotu sigurno biti balerina.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje. Sartr
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #233 poslato: 04.08.2008. 12:41 » |
|
nisam gledala to lanavi, gledala sam neshto mnogo tuzhno jedno veche kad sam se vratila kuci, to je bilo pred kraj, brzo se je zavrshilo, a sad sam gledala drugi program i bio je neki srecan balet i svi su skautali i igrali i vrteli se i muzika je bila predivna, i onda se je zavrshilo i ja sam bila tuzhna. a i gledala sam neki balet kad jedan chovek nema nogu a ona nema ruku i onda igraju, bash je bezveze, izbacila sam ga iz kompjutera
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Smrt pedofiliji!
|
|
|
rutavo gmizavo govno
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
serbishen shvajne
|
 |
« Odgovor #234 poslato: 04.08.2008. 15:43 » |
|
Znam devojku koja je tužna jer ne može postati balerina...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sve te stvari koje ovde u potpisu pišete su nekako bezveze.Osim ove moje stvari.
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #235 poslato: 04.08.2008. 15:45 » |
|
a jel zato shto nema noge?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Smrt pedofiliji!
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #236 poslato: 17.08.2008. 18:54 » |
|
ja ne volim kad ljudi prichaju ruzhne rechi, i kada pishu ruzhne rechi u svojim prichicama osim ako ne nameravaju da pokazhu svoju neverovatnu iznerviranost nad celokupnom situacijom, koja izmamljuje osmeh na lice. ja ne volim kad se ljudi nerviraju, osim, kada to rade ovako, kao jaganjac
http://www.youtube.com/v/sG1_tmQFQUg&rel=1(vec sam postavila ovaj snimak, i to nekoliko postova nanizhe, odnosno navishe u vashem sluchaju, ali ja mnogo volim ovu epizodu)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Smrt pedofiliji!
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #237 poslato: 18.08.2008. 19:11 » |
|
našla sam danas jedan veliki papir na kome smo ja i moja drugarica ivana šarale šta sve volimo:
VOLIMO
1) Milicu 2) Da sedimo na pod 4) Jabuke uglavnom 6) volimo klošari pošto ih razumemo 9) GUMENE BOMBONE - GLISTICE 10) KROFNICE 11) ČI{S (ivana ne voli to) 19) Volim krevet 20) Ja volim jastuci 21) Svećice svećice 26) Mesec 27) Zvezdice 28) OGLEDAAAAAAAAAAALA 29) Čistoću (a obavezno, to smo trebali prvo) i čistotu 35) Volim zamkovi 38) Volim da razmišljam da ubijam, to me smirava 43) Volim dždžddžždžd 44) Slatke deke 45) Ivana više voli babe (šalim se volim dobri ljudi) 64) AFRIKU! NA{AĆENI NARODI DUŠE NA{AĆENE KOJE SAMO RADE 65) decu u Etiopiju 71) VUDIJA 72) Ja volim volim volim {ALMICE 73) Volim sneg 75) Geografiju 76) Dane 79) Grašak 80) {ustolova 81) Torte 83) Slane palačinke 84) Sladoledi 86) Kad smo srećni 87) Volimo crtaći i bajke
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Smrt pedofiliji!
|
|
|
rutavo gmizavo govno
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
serbishen shvajne
|
 |
« Odgovor #238 poslato: 21.08.2008. 17:50 » |
|
a jel zato shto nema noge?
Ne,nego zato sto je roditelji kao malu nisu upisali u balerine ona je tuzna,i misli da je kasno,nepovratno kasno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #239 poslato: 21.08.2008. 18:57 » |
|
pa i jeste kasno. jadna, napacena dushica
|
|