asophos
Građanin

Duh bunta: +14/-1
Van mreže
Pol: 
Antropomorfni Zombi!!!
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 22.08.2007. 19:19 » |
|
uf, ajd sad...
...MRZIM...
...ljude s razdeljkom koji nisu svesni da im to ne stoji, plavuše, nabildane kretene koji nemaju mozga niti spolovila pa to nadoknađuju mišićima, mrzim ljude kojima cepaju narodnjaci iz auta, mrzim narodnjake, mrzim decu, oženjene ljude, hrišćane, vlast, državu, lokalne političare, opštinare koji misle da su neko bitno mudo, mrzim seljačke svadbe, mrzim matore žene s brkovima koje se znoje pod pazuhom, mrzim žene kratke kose, mrzim automobile, televizore, internet, ljude na internetu, mrzim studente, mrzim POLICIJU, mrzim vojsku, političare, diplomate i njihove crne tablice na skupim autima, mrzim ljude koji nisu mrdnuli prstom u životu i koji žive roditeljima na grbači, mrzim kredite i kreditne kartice, mrzim onu devojku koja me prevarila, mrzim zimu, mrzim telefax, koji će nam moj telefax???, mrzim vodku i pelinkovac, mrzim fotokopirane knjige i knjige koje se kupuju na kioscima, mrzim račune, mrzim orase, ko još može jesti orase, pa nek su u kolačima, odvratni su...
uuuuuuffffffff....kako je ovo bilo dobro...eeeh...jaoj, daaaaaaaaaa, uh, fiiiino...jebote, crko sam...eh...aj sad zdrao
|