Cvica
Gradjanin
Duh bunta: +8/-5
Van mreže
Rinin najveci fan na svetu!!!!!!
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 27.02.2008. 18:18 » |
|
Ja grad Differentia zamishljam kao grad pun ptica gde je kekenej zatvoren u kavezu u centru grada, on bi tako viseo, a Rino bi proshla sa sheshirom i shtapom, uzdignute glave, i ne bi ni obratila pazhnju na to zlo stvorenje koje cheka pogubljenje. Oh, da, da. Onda bi Rino doshla kuci, naravno, usput bi joj ljudi ljubili ruku, a ja bi vec napravila puding za nju. Rino bi skinula svoj divni prelepi shal, i sela da popije sholjicu chaja, rekavshi, ah, kako je lep ovaj grad!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Rino je najveca!!!
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 27.02.2008. 18:52 » |
|
Ukratko, Differentia grad zamisljam kao jedan ogroman grad u kojem je sve napravljeno od cokolade Nesquik-a. U njemu ja predstavljam Vrhunskog Vladara, odnosno Kralja, a mozda bi Kenjkenja postavio za kraljevskog vezira tu. Rino bi bila rob ili cistacica wc-a u glavnoj fabrici cokolade. Svi gradjani bi na sebi imali specijalne uredjaje koji stalno, dok ovi rade na poslu, odmaraju kuci, pricaju sa nekim, disu, itd., ubrizgavaju neskvik u krvotok. A politika koju bih vodio tu bila bi veoma jedinstvena.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
Cvica
Gradjanin
Duh bunta: +8/-5
Van mreže
Rinin najveci fan na svetu!!!!!!
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 28.02.2008. 20:55 » |
|
Ti Djole stvarno volish da se igrash sa nebicem. Mozhda cesh jednom i postati u celosti ono.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Rino je najveca!!!
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 28.02.2008. 20:58 » |
|
ma pusti ga cvico vidish da je crvljiva budala koja zasluzhuje da umre u punom buretu pomija.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mrzim svoj mobilni telefon.
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 28.02.2008. 20:59 » |
|
Ukratko, Differentia grad zamisljam kao jedan ogroman grad u kojem je sve napravljeno od cokolade Nesquik-a. U njemu ja predstavljam Vrhunskog Vladara, odnosno Kralja, a mozda bi Kenjkenja postavio za kraljevskog vezira tu. Rino bi bila rob ili cistacica wc-a u glavnoj fabrici cokolade. Svi gradjani bi na sebi imali specijalne uredjaje koji stalno, dok ovi rade na poslu, odmaraju kuci, pricaju sa nekim, disu, itd., ubrizgavaju neskvik u krvotok. A politika koju bih vodio tu bila bi veoma jedinstvena.
A jel bi bilo keksa od cokolaaade? I najvaznije, jel bi i posteri Dzoni Depa bili od cokolade? I ako bi sve bilo od cokolade ima li poente praviti cokoladu i kolace?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 28.02.2008. 21:01 » |
|
ne postoji keks od chokolade
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 28.02.2008. 21:02 » |
|
A jel Rino od cokolaaade?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 28.02.2008. 21:02 » |
|
keks je jedan glup proizvod koji vole budale. to su iste budale kao one shto kupuju prezle u prodavnicama i onda sednu za sto, i onda kusaju one glupe prezle. mrzim ih mrzim keks. keks je neshto najgluplje shto je mogao chovek da izmisli i da jede, mrzim keks
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 28.02.2008. 21:04 » |
|
Budala sam al mi zivot sladak :jezik:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 28.02.2008. 21:10 » |
|
A jel bi bilo keksa od cokolaaade? I najvaznije, jel bi i posteri Dzoni Depa bili od cokolade? Naravno da bi! Bilo bi punopuno keksa od cokolade. Mozda bi mogao da napravim da trotoari budu napravljeni od keksa od cokolade. I svakako bi bilo postera Dzoni Depa od cokolade! Bila bi jedna fabrika za pravljenje keksova od cokolade a dve za pravljenje postera Dzoni Depa, od cokolade. I ako bi sve bilo od cokolade ima li poente praviti cokoladu i kolace?
Paa... ovo prvo, to bi vec postojalo svuda oko nas a i u nama. Tako da nema potrebe postavljati to pitanje. Sto se kolaca tice, ako su od Neskvik cokolade - da.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 28.02.2008. 21:11 » |
|
Joj Neskvik samo mi dajte glasacki listic i oma glasam za vas.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 28.02.2008. 21:12 » |
|
slatko je lepljivo i prljavo, mrzim slatko ako neshto treba da se lepi i da bude prljavo, neka to bude lepak. pouchak, uvek jedi lepak. shto me vraca na pochetnu tezu, najbolji nachin za samo(ubijanje), punjenje nozdrva i grla lepkom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 28.02.2008. 21:13 » |
|
Hmm ali ako temperatura u gradu bude dovoljno niska nece se lepiti. A i sta je malo lepljenja medju prijateljima...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 28.02.2008. 21:16 » |
|
Joj Neskvik samo mi dajte glasacki listic i oma glasam za vas. Hvala puno Morella, Vas zivot u mome gradu bice mnogo lepsi i bolji!  slatko je lepljivo i prljavo, mrzim slatko
Tebe niko nista nije pitao. Hmm ali ako temperatura u gradu bude dovoljno niska nece se lepiti. A i sta je malo lepljenja medju prijateljima...
Tako je. Malo lepljenja je uvek zdravo. Mada, bice dosta specijalnih klima uredjaja. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|