Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Prijave: seminari, skole, tribine...  (Pročitano 1745 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« poslato: 24.01.2008. 01:03 »

Ukoliko imate slične stavove kao Differentia, ako se borite za denacifikaciju, decentralizaciju i zaštitu i unapređenje ljudskih prava na prostoru bivše Jugoslavije, možete postavitiati informaciju o tribini ili seminaru ovde, pozivnicu ili šta god nameravate da organizujete, a želite da više ljudi o tome dozna.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #1 poslato: 24.01.2008. 12:36 »

Eto ja imam nešto, baš ću da vam pošaljem da pošaljete, a nadam se da ću i ja da dobijem to što sam poslao vama. Pozdrav.
Sačuvana

peMzije mladima!
fractal
Gradjanin
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 03.03.2008. 10:54 »

Ljudi, stvarno moram ovo da vam prosledim. Posto sam prosla kroz sve faze projekta, zaista stojim iza toga da je to jedan od najboljih projekata koji spaja drustveni aktivizam i medjuetnicki dijalog. Preko njega ne samo da sam po prvi put otisla na Kosovo, vec sam i stekla jako dobre prijatelje Albance. Ali da ne duzim mnogo, projekat se zove "Nasa buducnost - Evropske integracije" i nema direktnu politicku konotaciju (sto bi neki mogli naslutiti iz imena) i traje vec pet godina, ali je sustina da ako:

a) zelite da saznate vise o EU

b) zelite da odete u Brisel i posetite evropske institucije na nedelju dana

c) nemate nista protiv da saradjujete sa kosovskim Albancima (i posetite Kosovo)

d) zelite da budete aktivni i pokrecete svoje projekte

Onda svakako treba da aplicirate za ovaj projekat.”

vise inforamcija i aplication form mozete naci na www.ngofractal.org
Sačuvana
Chedista
Gradjanin
*

Duh bunta: +4/-4
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #3 poslato: 02.10.2008. 18:56 »

Škola političkih veština

Poštovani članovi/ce LDP,

Liberalno demokratska partija i Trening centar LDP Vas pozivaju da se prijavite za učešće u omladinskim školama političkih veština.

Naš cilj je obuka omladinskih aktivista/kinja LDP-a u domenu osnovnih organizacionih veština u politici i političkoj kampanji. Teme omladinskih škola su: razvijanje poruke, kampanja od vrata do vrata, politička anketa, planiranje vremena i događaja, rad sa volonterima, štampani materijal - letak, saopštenje za štampu, konferencija za štampu, pronalaženje i identifikacija birača geografskim ciljanjem - targetiranje i rad sa medijima - Javni nastup.

Omladinske škole LDP će polaznicima obezbediti sticanje i razvijanje neophodnih znanja i veština, kako bi Mladi LDP na što efikasniji način doprineli razvoju Liberalno demokratske partije.

Kandidati/kinje za učešće u omladinskim školama bi trebalo da budu aktivni/e članovi/ce LDP-a stari/e između 18 i 27 godina.

Rok za podnošenje prijava je 10. oktobar 2008. godine.

Kod:
http://www.ldp.org.yu/admin/download/files/cms/attach?id=44
formular za prijavu
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: