Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Prijavi seminar, skolu, tribinu...  (Pročitano 1172 puta)
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Na mreži Na mreži

« poslato: 24.01.2008. 01:03 »

Ukoliko imate slične stavove kao NVO Differentia, ako se borite za denacifikaciju, decentralizaciju i zaštitu i unapređenje ljudskih prava na prostoru bivše Jugoslavije, možete poslati informaciju, i zatražiti da je prosledimo do svih korisnika (foruma).

Isto tako možete informaciju postaviti na pdf. Nevladin sektor, odnosno otvoriti posebnu temu i najaviti događaj.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

...mlad majore....

« Odgovor #1 poslato: 24.01.2008. 12:36 »

Eto ja imam nešto, baš ću da vam pošaljem da pošaljete, a nadam se da ću i ja da dobijem to što sam poslao vama. Pozdrav.
Sačuvana

Banujmo sve žene!
fractal
Sumnjiv tip
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 03.03.2008. 10:54 »

Ljudi, stvarno moram ovo da vam prosledim. Posto sam prosla kroz sve faze projekta, zaista stojim iza toga da je to jedan od najboljih projekata koji spaja drustveni aktivizam i medjuetnicki dijalog. Preko njega ne samo da sam po prvi put otisla na Kosovo, vec sam i stekla jako dobre prijatelje Albance. Ali da ne duzim mnogo, projekat se zove "Nasa buducnost - Evropske integracije" i nema direktnu politicku konotaciju (sto bi neki mogli naslutiti iz imena) i traje vec pet godina, ali je sustina da ako:

a) zelite da saznate vise o EU

b) zelite da odete u Brisel i posetite evropske institucije na nedelju dana

c) nemate nista protiv da saradjujete sa kosovskim Albancima (i posetite Kosovo)

d) zelite da budete aktivni i pokrecete svoje projekte

Onda svakako treba da aplicirate za ovaj projekat.”

vise inforamcija i aplication form mozete naci na www.ngofractal.org
Sačuvana
Meda Božanin
Na uslovnoj slobodi

Duh bunta: +16/-27
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 14.06.2008. 17:48 »

ovde prijavljujem javnu tribinu o krsenju ljudskih prava pojedinim forumasima, konkretno meni.

Ako mi se oduzme znanje i imanje, ako me proteraju iz domovine, ako sam banovan... neka sam banovan za sva vremena ili neka mi se vrate sva prava koja imaju drzavljani ove zemlje... ili neka mi se, ako nije porblem, obrazlozi zasto moram da budem de-patriotizovan...
Ovako, polutanskim resenjima (pulu-banovan sam za iskazivanje svog misljenja o mlohavosti politicko-misaonog znacaja Velikog Vodje, u Srbiji) reflektujem samo necija polumisljenja.

Ovime otvaram tribinu na kojoj bih voleo da se svi (tajno) date svoj glas (i razlog) da li trebam da napustim ovaj forum ili da se borim protiv sistema.

Ako smetam vecini ovde zbog drugacijeg i antiekstremistickog misljenja, odlazim bez pogovora.
U vecinu smatram strogo aritmeticku vecinu pojedinih frakcija misljenja ovde.
Sačuvana

prvoskociparecihop
Nazionalist

Duh bunta: +8/-25
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 14.06.2008. 18:06 »

Ja sam protiv bilo kog oblika lustracije, diskriminacije i t d
Gde je glasacka kutija?
Sačuvana

"Jednostavan je govor istine."
Henrik Ibzen
Meda Božanin
Na uslovnoj slobodi

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 16.06.2008. 18:33 »

Tribina je trenutno zavrsena, po misljenju vecine koji su glasali (prvoskociparecihop) izglasana je abolicija odluke da mi se oduzme nacionalnost/drzavljanstvo ovog foruma.
Od danas sam opet gradjanin ovih prostora, doduse gradjanin drugog reda... ali nema veze.
Sačuvana

Meda Božanin
Na uslovnoj slobodi

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 16.06.2008. 18:34 »

Ev o vidim da mi je oduzeto i pravo da menjam svoje poruke... nema veze, ne mrzi me da kucam.

Da kazem samo da je na glasanju izkazano jedinstvo glasackog tela tako da je APSOLUTNA VECINA glasala da mi se vrati drzavljanstvo Namigivanje
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: