Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Help!  (Pročitano 602 puta)
FinalCutNow
Urednik

Duh bunta: +19/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

SIN BOŽIJI

« poslato: 08.01.2008. 15:31 »

Da li neko iz Diferencije želi da mi pomogne oko registrovanja “Udruženja Gradjana”?  Koji su papiri potrebni i da li se podnese ministarstvu pravde ili ministarstvu koje je nadlezno za projekte kojima se organizacija bavi? Ako biste mogli negde da prekopirate sadržaj celokupne dokumentacije kada ste se vi registrovali to bi mi bio od velike pomoċi. Moja organizacija trenutno deluje neformalno i pregovara takođe neformalno s nadležnim organima i drugim organizacijama. Posedujem celokupan program za kulturnu decentralizaciju na lokalu kao i odbore za ekologiju. Međutim te papirologije su mi nejasne. Molim nekog od vas da mi pomogne oko ove formalne stvari.

« Poslednja izmena: 08.01.2008. 15:38 FinalCutNow » Sačuvana

Ne nastaje čovek od Boga, nego čovek rađa i stvara Boga zato što je deta otac detata
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 08.01.2008. 15:50 »

Pogledaću kasnije, ili najkasnije sutra, da ti pošaljem na mejl ono što sam ja slao, ali mislim da je sada to premešteno na neko drugo ministarstvo. Daću ti i mejl kome da se javiš za svaki slučaj, ako je nešto promenjeno.
Sačuvana

FinalCutNow
Urednik

Duh bunta: +19/-27
Van mreže Van mreže

SIN BOŽIJI

« Odgovor #2 poslato: 08.01.2008. 15:53 »

Muchas Gracias, a sad idem da reshim onaj sh problem. Na prvi pogled izgleda lako videcemo...
Sačuvana

Ne nastaje čovek od Boga, nego čovek rađa i stvara Boga zato što je deta otac detata
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #3 poslato: 08.01.2008. 20:45 »

Izguglaj Centar za razvoj neprofitnog sektora (mislim da je CRNPS.org ali nisam siguran), pa pozovi njih....
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: