Stranice: [1] 2 3 ... 9   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Sarenica (Rino)  (Pročitano 8079 puta)
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +26/-1008
Na mreži Na mreži

« poslato: 10.06.2007. 19:30 »

Htela bih ovime da započnemo javnu debatu,

KO JE BOLJA I LEPŠA OSOBA, JA ILI
                                            gospodin asopos             
                SA VELIKIM BROJEM PRIDEVA

Zašto ne volite gospodina azoposa, zašto volite mene, zašto mislite da je gospodin azopos najgnusnije biće koje ste imali prilike sresti u svome životu, a zašto da sam ja najlepši andjeo sišao sa neba. Koliko sam ja lepa? Koliko je gospodin Azopos ružan?
Koliko me volite? Opišite to osećanje kada samo pomislite na mene.
Da li se gospodin azopos može uporediti sa krastavim žabom, a ako ne, sa kim.
Izvolite, izvolite gospodo, da VIDIMO PRAVU ISTINU
« Poslednja izmena: 13.10.2007. 15:08 Domaci izdajnik » Sačuvana
asophos
Slobodni mislilac

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #1 poslato: 10.06.2007. 19:54 »

ja glasam za ASOPHOSA :jezik:

jer odista lepšeg bića od njega nisam u životu video, a ni audio :zbunjen:

svaki put kad pogledam u ogledalo, ja vidim svu njegovu lepotu...krenuvši od fudbalerskih nogu i zgodnih guznih mišića, pa preko godinama krvavim znojem i bolnim ispijanjem alkohola stečenog pivskog mi stomaka, sve preko mišica na rukama - seljačkih mišica stvorenih u radu, čisteći svinjsku balegu i prenoseći tone i tone lubenica...pa do neizrecivo lepog i slatkog lica i predivnih obraščića...i naravno moje divne ćele...a tek lepa duša i um moj - svakog dana ih treniram čitajući platona i moleći se nepobedivom Perunu i Apolonu!!!

NEMA LEPŠEG STVORA OD MENE (možda mravojed, ali on se ne računa)...ali svakako gđica T-REXomanoružnoalkoholičarka ne može biti lepša od jednog nemudrog lepotana...

glasajte za mene na broj 060/000 000 i osvojite - stabilni telefon, kućno bioskopsko platno ili najnoviji model TURBO 2000 romobila...a kao glavnu nagradu i visokospratnicu s okućnicom u okolini Besnog Foka!!!
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Cvica
Teatralni mislilac

Duh bunta: +8/-2
Van mreže Van mreže

Rinin najveci fan na svetu!!!!!!

« Odgovor #2 poslato: 10.06.2007. 20:32 »

Ja bih samo htela da kažem da sam se registrovala jedino zato da bih rekla koliko je dobra ova prelepa devojčica, koliko uživam čitajući njene postove, da ih pratim, pa, ne baš od početka, jer nisam znala za nju, rekli su mi neki ljudi, ali pratim, Rino, sve sam pročitala, od početka, i mogu samo da kažem da si DIIIVNAAA JA SAM TVOJ IZISTINSKI FAN

NE DAJ SE RINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UZ TEBE SMO!!!!!!!
Sačuvana

Rino je najveca!!!
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #3 poslato: 10.06.2007. 20:56 »

Ja glasam za RINOTILEKSOMANIČARKU

jer je ona jedno previno biće, uzvišenih duhovnih sposobnosti, ona je sve najlepše što se zamisliti može, sve SUPROTNO od karakteristika ovog ššššššljama od "gospodina"

Citat
ispijanjem alkohola stečenog pivskog mi stomaka

MOJ STOMAK JE TOLIKO BOŽANSTVEN DA SU MU LJUDI DALI IME.

Citat
čisteći svinjsku balegu

JA NIKAD NISAM  NI VIDELA SVINJSKU BALEGU I TIME ZAGADILA SVOJ NADUM KAO NEKI (za one koji ne razumeju, gospodin asophos)

Citat
pa do neizrecivo lepog i slatkog lica i predivnih obraščića

ovo je ... verovatno... samo provokacija.

Citat
i naravno moje divne ćele

MOJA KOSA JE KAO NA ONE ŠTO REKLAMIRAJU PANTEN GOSPODINE, A TO JE DA OBJASNIM, PRELEPA KOSA U KOJOJ SUNCE JEDVA ČEKA DA SE OBASJA, TO JE KOSA KOJA MIRIŠE NA NAJLEŠE ŠUMSKO VOĆE, KOSA KOJA OBJAŠNJAVA SMRTNICIMA ZAŠTO SU SE RODILI.
MOJA KOSA JE VEKOVIMA NASLEDJIVANA, GENI SU EVOLUIRALI IZ BOLJIH U BOLJE VEKOVIMA , KROZ GENERACIJE I GENERACIJE PLEMIĆA, A VI, VI I NEMATE KOSU, MADA BI BILO BOLJE DA JE IMATE, DA BI LJUDI MOGLI DA UPOREDE  I VIDE KOLIKO SAM IZNAD VAS.
(sigurno bi bila LOKNASTA)

Oh, evo, pristigli su i prvi ljudi (moji obožavaoci)
NARAVNO, JA, KAO NAJBOLJA OSOBA KOJA POSTOJI, MORAM I IMATI OBOŽAVAOCE.
AKO NISTE UPUĆENI, GOSPODINE ASOPHOS, MENI SU MOJI OBOŽAVAOCI IZGRADILI HRAM I OBOŽAVALI ME. BILA SAM PRIMORANA DA OSNUJEM I RELIGIJU ZBOG NAJEZDE OBOŽAVAOCA, A KAO ŠTO VIDIMO (odatla i moj logički dokaz da sam ja u stvari bog) U REČ OBOŽAVAOC  STOJI SKUP SLOVA KOJA ČINE REČ BOŽ - OD BOG.

Sačuvana
maelstrom
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +25/-4
Van mreže Van mreže

ocean pospremljen u kutije

« Odgovor #4 poslato: 10.06.2007. 22:03 »

Glasam za asophosa. A to zato jer su 7 čuda starog vijeka, 7 čuda starog vijeka. Konvencionalna je božanstvenost izlizana i mi tražimo novu, božanstvenost za doba koje nadolazi. Asophos je posve blizak inkarnaciji iste, a ti, rinotileksomaničarko, nisi. Do ovih sam zaključaka došao tehnički zahtjevnim vizualiziranjem asophosove ćelave glave na kojoj se, pod točno određenim kutom upada svjetlosti, za ljetnog solsticija, može u odsjaju blago nazrijeti vlastito mi lice.
Sačuvana

Lanci na rešetkama,
zid te od sveta deli -:
spasao si se, samo
k o g a  si spasao, je li?
DjaVo
Sumnjiv tip
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 10.06.2007. 23:28 »

ja glasam za sredu, zato shto je lepsha od mravojeda i zato shto
ima kosu.. i zato shtoje prva zanimljiva i divna osoba u mom zivotu i zato shto je sve ono shto asophos nije
shto je chini savrshenom  :spava:
Sačuvana
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +124/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 11.06.2007. 00:25 »

Iz sličnog razloga koji je naveo g. Maelstrom glasao za g. Asophosa, glasao bih i ja. No, pošto će me onaj samoproklanovani bog posetit ovih dana, moram mu prineti žrtvu, koja će u ovom slučaju bit moja iskrena naklonost gospodinu pod fantastičnom ćelom. Stoga, moj glas ide gospodi (ili kako glasi ženski rod od "gospod"?), drugim rečima: buckastom, letećem prasencetu zvanom Rino ili Jerome.

U REČ OBOŽAVAOC  STOJI SKUP SLOVA KOJA ČINE REČ BOŽ - OD BOG.

Tu bih stavio ovako: U reči "obožavaoc" stoji skup slova koje čine reč "žava", što znači nilski konj.
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #7 poslato: 11.06.2007. 19:58 »

A ŠTO SE TIČE OVE STVARI OSTAVIĆU JE NEKOLIKO DANA NA MIRU DOK SE SMIRIM
Samo sam htela jedno da kažem.... Juče mi je moj brat/saradnik Aleksandar Radičević rekao jednu divnu vest. Rekao mi je, da mu je prišla neka devojka (posle smo saznali da se zove Marija Pohahontas i da je moja potencijalna srodna duša po sundjerbobstvu), i DA GA JE OBASIPALA OBOŽAVALAČKIM REČIMA O MENI.
Naime, ta moja obožavateljka je iz DRUGOG GRADA, a primetila me je ne jednoj kulturnoj manifestaciji, koja se je održavala u petak u tom gradu, dakle, ona je mom bratu prišla u školi, u tom gradu, iz čista mira, iznenada, u ponedeljak, ili čak u utorak, i pričala mu, sa čudjenjem o mojoj lepoti i uzvišenosti.
DAKLE, GOSPODO,ČINJENICA JE DA JA IMAM OBOŽAVAOCE, A VI SAMO ONE

KOJI SU GLASALI
(navodno obožavaju vas) ZA VAS ZBOG OBEĆANIH NAGRADA

I naravno da ću odati čast mojoj OBOŽAVATELJKI MARIJI POHAHONTAS
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #8 poslato: 11.06.2007. 20:31 »

Da nije ta lezbijka?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #9 poslato: 11.06.2007. 22:40 »

ma važno da je obožavateljka, sad kakva je i šta je...
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #10 poslato: 12.06.2007. 11:39 »

Ja sam krajnje fanatizovani i ostrašćeni obožavalac Rinotoksikoleksomaničarke. To moje obožavanje već prerasta u patologiju, jedan emotivni tumoroid koji tumara.

Sačuvana

Rino hitno da ode na nošu!
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #11 poslato: 12.06.2007. 12:08 »

:spava:

Nego... recite, gospodine Popivoda...

Zašto ne volite gospodina azoposa, zašto volite mene,

zašto mislite da je gospodin azopos najgnusnije biće koje ste imali prilike sresti u svome životu, a zašto da sam ja najlepši andjeo sišao sa neba.

Koliko me volite? Opišite to osećanje kada samo pomislite na mene.

kafa
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #12 poslato: 12.06.2007. 17:13 »

Odgovor na pitanje prvo:
AZOPhOSZ me prosto ne uzbudjuje, pa samim tim sve za ljubav ne obitava na relaciji moje medjunožje vs njegovo poprsje. S druge strane RIKNOPRKNOMAKSIPLEGIČARKA ima crnokaputne performanse koje me bacaju u infantilni sado-mazo kvazigotik FRP.... valjda se to vidi iz aviJJona...

Odgovor na pitanje drugo:
Nije hAEZhOFFOSS najgnusnije biće jer ima u njemu neke nevinosti koja remeti fekalni utisak. RAHITISKOLPOSKOPIČARKA je neodoljiva HELLBITCH a što opet vodi ka bludnim plićacima infantilnog sado-mazo kvazigotik FRP-a.

Odgovor na pitanje treće:
Ovo pitanje posve isključuje HEISSOPhOSSIUSA.... Pomalo čudno.... A kada pomislim na RTANJHOLOGRAMFEKALREKSIČARKU prosto me preplavi neka mila unutrašnja slina, koja kada se stvrdne izaziva nepodnošljiv kop nosa.... Ta slina je direktna izlučevina mojih najplemenitijih infantilnih proflamatornih sado-mazo kvazigotik FRP-ova.... To je praktično transcendentalno orgijastičko ushićenje, teško za opisati. Prosto si emanacija svih mojih fantazmagorija o seksipilnom nečastivom iz perioda kad je Popivoda bio vruć pa sve do mojih prvih inkarnacija.... ta nit seže do vremena matrijarhalnog totemizma kada smo obožavali Veliku Boginju, pa ja prosto prepoznajem tu energiju i ne mogu da odolim i tako.....
Sačuvana

Rino hitno da ode na nošu!
asophos
Slobodni mislilac

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #13 poslato: 12.06.2007. 18:16 »

ne zameram nikome što me ne voli, hvala maelstromu na rečima podrške, i domaćem izdajniku...

...još par napomena, budući da sam video da se Rinotileksialkoholičarka služi prljavom kampanjom...ja ću samo sebe hvaliti...

...prolazim nekidan sokakom kraj mojih komšinica, bakutanera - Radojke, Ružice i Bo(g)dan(k)e - kulturno pozdravim a one će, kad sam već odmakao - vidi Zokija, lep je ko lutka, a uvek je bio ko gospodin, a ne ko ovi naši mangupi...

...jednom uparkiravam golfića dvicu svoju na ćupriju...kad kaže meni Ruža - bokte mazo, zoki-zorule, pa ti s' u tom aut' ko ambasador...

...a jednom sam prilikom obilazio knjižare u knez mihailovoj u BG-u, kad pored mene prođe tadašnja, ne znam kako se zove, missica SCG (kasnije je imala neku reklamu za neke sokove, plavuša neka) i nasmeši mi se...mislim ludim, ne znam di sam...kad izlazim iz treće knjižare, a opet ona i opet neki fatalni smešak upućen mojoj sjebanoj malenkosti...(ovo je živa istina)...

...tako da, dakle, svi vole zokija, tj. ASOPHOSA...od seoskijeh baba pa do missica...!!!

i još samo gosn stojanu da kažem nešto - shvatam da ne osećate ništa prema meni, ta to je sasvim prirodna i po sebi podrazumevana stvar, ali ne shvatam kako možete tako nešto osećati prema dotičnoj; mada poznajem taj osećaj...i ja sam sam obožavatelj onih palelolitičkih Venera (ako ste upoznati s tim slikama, one punije žene, predmeti obožavanja, rađeni u kipićima od, pretpostavljam, gline), i taj osećaj koji se može osećati prema njima upravo ste na najbolji mogući način opisali na samom kraju svojega posta...
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #14 poslato: 12.06.2007. 18:43 »

asophose, odlucih se da glasam posle poslednjeg Stojanovog posta, ali ovaj vas me zbuni. Naime, postadoh ljubomoran jer je na vas bacila pogled ( i to vise puta - oj hooj! ) jedna misica, verovatno Sanja Papic. Sta bih dao da sam na vasem mestu - zivot bi mi se okrenuo za 360 stepeni (greska namerna ), stekao bih samopouzdanje Supermena i odmah pohrlio u najblizu hebacnicu ( citaj - diskoteku ) da tu svoju ultramegagiga privlacnost i materijalizujem. Ovako ostadoh golja, a vi verovatno uzleteste posred neba k'o soko sivi. Hajde priznajte gospodine asophos...

I da, predlazem da se Stojan Popivoda zbog javnog izrazavanja pedofilije hitno prosledi u zatvor na izdrzavanje kazne. Predlazem kaznu od 18 minuta i 18 sekundi da zapamti sa koliko godina se stice punoletstvo.
« Poslednja izmena: 12.06.2007. 18:52 Truman » Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Stranice: [1] 2 3 ... 9   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: